Postani dio najveće online mreže mladih u regionu

Portal STUDOMAT.ba poziva sve zainteresovane studente/ice i mlade da se uključe u rad portala i postanu dio tima koji uređuje najveću online mrežu mladih u regionu.


STUDOMAT omogućava da razviješ svoje vještine, te da stekneš odlične reference koje će ti biti preporuka u budućim angažmanima i da upoznaš super društvo.

Advertisements

Ukoliko želiš postati dio našeg tima ispuni formular klikom ovdje, a mi ćemo te kontaktirati!

O nama

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.

U Bosni i Hercegovini nije postojala uređena i ažurna internet adresa na kojoj su studenti i mladi mogli na jednom mjestu pronaći sve potrebne informacije o ovoj tematici, te je zbog toga i nastala ideja za pokretanjem ovog tematski fokusiranog portala.

Advertisements

STUDOMAT portal se bavi obradom studentskih tema i objavljivanjem aktuelnih studentskih novosti, stipendija, konkursa za posao, te informacija sa univerziteta i fakulteta iz Bosne i Hercegovine i zemalja iz okruženja.

STUDOMAT u saradnji sa drugim organizacijama organizuje i sarađuje na realizaciji mnogih društveno korisnih projekata kao što su Debatologija u saradnji sa Centrom za kulturu dijaloga i Infopol u saradnji sa Omladinskim programom BH radija 1.

STUDOMAT, najveća internet zajednica studenata u regionu, zajedno sa informativno-edukativnim portalom za učenike osnovnih i srednjih škola Školski.ba čini mrežu portala za osnovce, srednjoškolce, studente, roditelje i nastavnike.

(STUDOMAT.ba)