Budi dio STUDOMAT tima

STUDOMAT poziva sve zainteresovane studente i studentice da se uključe u rad portala i postanu dio tima koji uređuje najveću digitalnu zajednicu studenata u regionu.

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima. STUDOMAT se bavi obradom studentskih tema i objavljivanjem aktuelnih studentskih novosti, stipendija, konkursa za posao, te informacija sa univerziteta i fakulteta iz Bosne i Hercegovine i zemalja iz okruženja.

AH2A3813 scaled 1

STUDOMAT ti omogućava:

  • da razviješ svoje vještine
  • da stekneš odlične reference koje će ti biti preporuka u budućim angažmanima
  • da upoznaš super društvo
  • da zaradiš džeparac

Ukoliko želiš postati dio našeg tima ispuni formular ispod. Studenti i studentice koji pošalju najbolje i najkreativnije prijave će biti kontaktirani. Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktiraj na info@studomat.ba.

Prijave su trenutno otvorene za studentice i studente iz Bosne i Hercegovine.


Oglas je trenutno zatvoren.


STUDOMAT.ba u najvećoj mogućoj mjeri štiti privatnost svojih korisnika. STUDOMAT.ba se obavezuju da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tokom korištenja domene STUDOMAT.ba te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika. STUDOMAT.ba može, u skladu sa zakonom, prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tokom njihovog korištenja domene STUDOMAT.ba, ili podatke unesene u postupku registracije. STUDOMAT.ba obavezuje se da prikupljene privatne podatke poput e-mail adresa, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika na bilo koji način distribuirati. STUDOMAT.ba se obvezuje da će čuvati privatnost korisnika u svim slučajevima, izuzev u slučaju kršenja ovih pravila ili nezakonitih aktivnosti korisnika. Na pismeni zahtjev nadležnih tijela ili direktno zainteresiranih osoba, a u svrhu istrage, pokretanja ili vođenja sudskih ili drugih postupka, STUDOMAT.ba može tim tijelima ili osobama dostaviti podatke koje prikupi o pojedinim osobama. STUDOMAT.ba nije odgovoran ukoliko usljed hakerskog napada dođe do otkrivanja korisničkih podataka.  Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas na info@studomat.ba.