Sveučilište u Mostaru

Foto: Pogled.ba

Predsjednik Studentskog zbora SVEMO: Studenti u prošloj akademskoj godini uštedjeli pola miliona maraka

Dok su na Sveučilištu u Mostaru u toku zadnje pripreme za studentske izbore koji će se održati u srijedu, 12. novembra, još uvijek aktualni predsjednik Studentskog zbora Vedran Biokšić u razgovoru za internet portal Pogled.ba otkrio je koliko to jedan predstavnik studenata zapravo može učiniti za studente. Biokšić je u jednogodišnjem mandatu studentima Sveučilišta u Mostaru uštedio pola miliona maraka.

PROČITAJ VIŠE
Foto: Večernji list

SVEMO: Dvorana, bazen i novi paviljon za studente

Studentski dom Sveučilišta u Mostaru prije nekoliko godina je imao dugovanja u visini 70 posto godišnjeg proračuna. Dolaskom novog ravnatelja Dragana Mikulića ova institucija je u samo nekoliko godina uspjela izmiriti sva dugovanja, poslovati bez gubitaka na godišnjoj razini, a sada planira i novi projekt vrijedan 20 milijuna maraka.

PROČITAJ VIŠE

SVE-MO: Drugi upisni krug na prvi ciklus studija

Sveučilište u Mostaru - Za one koji svoje upise na fakultete nisu već obavili u maju, to mogu učiniti u semptembarskim upisnim krugovima. Ove godine je u prvom upisnom krugu odziv uistinu bio velik, što dokazuje činjenica kako na Medicinskom i Farmaceutskom fakultetu drugi upisni krug neće biti održan radi ispunjenja svih slobodnih mjesta.

PROČITAJ VIŠE