Skriptarnica

Šta je skriptarnica?

Skriptarnica je dio portala u kojem možete pronaći pomoćne materijale za pripremu ispita, propise koji uređuju oblasti obrazovanja, te studentskog i omladinskog organizovanja i ostale materijale vezane za tematiku portala.

Kako pomoći rad Skriptarnice?

Podržite rad skriptarnice i podijelite dokumente sa drugim studentima. Dokumente nam možete slati na info@studomat.ba uz kratki opis kako bismo dokumente postavili u odgovarajuću kategoriju. Ukoliko se vaš fakultet ne nalazi na listi, kontaktirajte nas putem e-maila info@studomat.ba i proslijedite nam pomoćne materijale koji se koriste na vašem fakultetu.

Pravila i uslovi korištenja

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na domeni STUDOMAT.ba mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika, uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba. STUDOMAT.ba polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela domene STUDOMAT.ba smatra se kršenjem autorskih prava, i može rezultirati sudskim i drugim postupcima protiv prekršitelja. Ukoliko smatrate da je portal STUDOMAT.ba na bilo koji način povrijedio Vaša autorska prava ili druga prava, molimo da to prijavite na e-mail adresu: info@studomat.ba. Vaš zahtjev će u najkraćem roku biti razmotren. Ukoliko zahtjev bude opravdan sporni sadržaj će biti uklonjen.


POSJETI SKRIPTARNICU