Studentska putovanja

Pravila ponašanja u avionu

Osim ako imate sreću (i puno para) da putujete prvom klasom, letenje avionom često može da bude stresno i iscrpljujuće iskustvo. Zato postoje osnovna pravila ponašanja koja će vam pomoći da putovanje bude ljepše i komfornije – kako za vas, tako i za sve ostale putnike. Probajte da ih poštujete!

PROČITAJ VIŠE

Top 10 skandinavskih gradova

Prvo što nam padne na pamet kad netko spomene Skandinaviju ili sjevernu Europu uglavnom bude hladnoća. Međutim, ova povijesna-kulturna regija koja se sastoji od Švedske, Norveške, Islanda, Finske i Danske ima puno više toga za ponuditi. Mi smo tu da vam predstavimo kratku listu mjesta koje definitivno morate posjetiti ako se ikad odlučite za “obilazak” Sjevera.

PROČITAJ VIŠE

Otkrijte čari prekrasne Barcelone

Za glavni grad španjolske Katalonije vjerojatno ste svi već čuli. Poznata po sportu, arhitekturi i izvrsnoj hrani, Barcelona je nepogrešiv izbor za svakog putoholičara. U nastavku pročitajte popis mjesta koje morate posjetiti u ovom prekrasnom gradu.

PROČITAJ VIŠE

Pet stvari koje morate znati prije nego odete u Istanbul

Istanbul je jedna od najpopularnijih destinacija za godišnje odmore, ali i za studentska putovanja. Jednom rečenicom, možemo ga opisati kao "muzej na otvorenom". Međutim, postoji nekoliko stvari koje biste trebali znati, prvenstveno kako biste izbjegli neugodne situacije i sačuvali vrijeme, prije nego što odete.

PROČITAJ VIŠE

Upoznajte se s projektom: “Putujemo u Evropu 2013”

Omladinska informativna agencija (OIA BIH) i Inkubator društvenih inovacija "Munja" uz podršku Robert Bosch Fondacije, Balkan Trust for Democracy i partnera otvara i šestu godinu za redom projekat “Putujemo u Evropu”. Munja Inkubator vam na eventu 14.06.2013. godine (18:00h) nudi mogućnost detaljnijeg upoznavanja sa ovim projektom.

PROČITAJ VIŠE

Poziv studentima za učešće u projektu “Putujemo u Evropu”

Omladinska informativna agencija (OIA BIH) i Inkubator društvenih inovacija "Munja" uz podršku Robert Bosch Fondacije, Balkan Trust for Democracy i partnera otvara i šestu godinu za redom poziv "Putujemo u Evropu" za studente završnih godina i apsolvente fakulteta univerziteta/sveučilišta u Bosni i Hercegovini u kojem je do sada sudjelovalo 167 studenta iz čitave BiH.

PROČITAJ VIŠE

Kako putovati jeftino?

Neki ljudi putuju da upoznaju nove kulture, narode, da otkriju neke zanimljivosti, neki da se odmore, neki zbog studija, ali svi putujemo da otvorimo naše oči i srce i naučimo više o svijetu.

PROČITAJ VIŠE