RS: Stručna rasprava o upisnoj politici

Prorektor za nastavu i ljudske resurse Univerziteta u Istočnom Sarajevu (UIS) prof. dr Ranko Božičković prisustvovaće danas u Banjaluci stručnoj raspravi pod nazivom - Povezivanje obrazovnog sistema sa potrebama tržišta rada: Praksa u obrazovnom procesu.


Foto: Panoramio.com
Foto: Panoramio.com

Prorektor za nastavu i ljudske resurse Univerziteta u Istočnom Sarajevu (UIS) prof. dr Ranko Božičković prisustvovaće danas u Banjaluci stručnoj raspravi pod nazivom “Povezivanje obrazovnog sistema sa potrebama tržišta rada: Praksa u obrazovnom procesu”.

Stručnu raspravu, kojoj će prisustvovati i resorni ministar dr Dane Malešević, organizuje Ministarstvo prosvjete i kulture, u saradnji sa programom “Prilika plus”, kojeg provodi Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, a podržava Ambasada Švajcarske u BiH.

Rasprava će biti održana u zgradi Vlade Republike Srpske sa početkom u 11 časova.

(ues.rs.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X