Poziv navijačima NK Čelik da osmisle parolu za navijački šal

NK Čelik poziva svoje vjerne navijače da zajedno ispišu historiju voljenog kluba. I to doslovno, tako što će osmisliti kreativnu parolu koja će biti ispisana na navijačkim šalovima kojeg će nositi sve buduće generacije. Nagradni konkurs se realizuje u saradnji sa kompanijom Carlsberg BH, ponosnim sponzorom zeničkog kluba, a ukoliko voliš Čelik i biraš Pan ovo je prilika koja se ne propušta.


Ukoliko si vjerni navijač/navijačica osmisli što kreativniju parolu koja će se odlično uklopiti u crveno – crnu pozadinu te u periodu od 15. do 30. 10. posjeti zvanične Facebook stranice Pan BiH i NK Čelik, pronađi istaknute objave, te svoj prijedlog upiši u dio za komentare. Stručni žiri će odabrati pet parola a najbolju će izabrati fanovi, po principu najviše osvojenih „lajkova“.

Advertisements

Za dodatnu motivaciju tu su i nagrade. Tako će vlasnik pobjedničke parole, osim navijačkog šala i dresa kući ponijeti Pana koliko je težak, a pripremljene su i nagrade za one koji uđu u uži izbor.

Advertisements

– Pan je ponosni partner NK Čelik, kluba zbog kojeg se na nogomet u Zenici gleda posebnim očima. Kako bi navijačima zahvalili na vjernosti svih ovih godina, pružamo im priliku da sami budu dio Čelikove priče. Prilikom osmišljavanja parola dajemo im potpunu slobodu, a zajedno ćemo birati i dizajn šala na kojem će parola biti ispisana, izjavio je Amir Tobudić, direktor kompanije Carlsberg BH.  

Sve informacije mogu se pronaći na Facebook stranicama NK Čelik i Pan BiH.