PODIM 2019: Prilika za bosanske startupove i scaleupove da pronađu investitora ili poslovnog partnera

PODIM, najutjecajniji startup događaj u regiji, koji će se održati od 20. do 22. maja u Mariboru je mogućnost za povezivanje startupova sa investitorima, predstavnicima korporacija i konferencijskim govornicima kao i drugim strateškim partnerima.


Starupovi će na PODIM-u susresti više od 200 predstavnika korporacija iz Slovenije i regije. Predkonferencijski DEMO dan je odlična prilika gdje startupovi mogu upoznati investitore i predstavnike korporacija.

Advertisements

Za startupove iz Bosne i Hercegovine pripremljena je posebna ponuda – organizatori će odabrati dva startupa ili scaleupa iz Bosne i Hercegovine, koja će dobiti dvije besplatne ulaznice za PODIM i besplatan smještaj  tijekom događaja u Mariboru kao i sve ostale pogodnosti PODIM-a. Više informacija dostupno je na www.podim.org/bih.

Više od 60 vrhunskih govornika, uključujući najveće motivacijske govornike iz globalnog startup svijeta, koji pokrivaju sve važne sektore i industrije, dolaze u Maribor u maju.

PODIM 1:1 Arena je poseban prostor u okviru konferencije sa odličnim korisničkim iskustvom i optimalnim uslovima umrežavanja za više od 500 organizovanih sastanaka startupova, investitora, predstavnika kompanija, predavača konferencije i drugih potencijalnih strateških partnera.

Advertisements

PODIM Marketplace je poseban prostor gdje će startupi imati priliku postaviti svoj proizvod pod reflektor i predstaviti ga konferencijskoj publici.

Organizatori, Tvornica poduhvata (Tovarna podjemov), poduzetnički inkubator  Univerziteta iz Maribora, omogućuju snažnu izloženost i promociju startupova  na događaju,, uključujući prezentaciju u PODIM Startup katalogu, prezentaciju u službenoj aplikaciji PODIM konferencije, te medijsku izloženost za finaliste pitching takmičenja i pobjednike.

Startupovi se mogu prijaviti do 15. marta na www.podim.org/startups.

(STUDOMAT.ba)