Nagradni konkurs za novu maskotu EuroExpress brze pošte

U okviru obilježavanja decenije postojanja, kompanija EuroExpress brza pošta raspisuje konkurs za izradu idejnog rješenja korporativne maskote.


twitter post e1509538081487

Konkurs je otvoren od 1. novembra do 30. novembra 2017. godine, a svi zainteresovani kreativci, dizajneri kao i kreativne agencije sa područja BiH, svoje radove mogu slati putem email adrese konkurs@euroexpress.ba.

Prema uslovima konkursa, idejno rješenje za novu maskotu mora biti u skladu sa nazivom kompanije i njenom djelatnošću, a poželjno je da sadrži elemente postojeće EuroExpress maskote: da bude kurir, da nosi kačket i paket(torbu) kao i da su zastupljene korporativne boje, kao na logotipu kompanije.

„Pobjednički rad će imati čast da zamijeni našeg Kurira, ali će autoru donijeti i novčanu nagradu u vrijednosti od 1500,00 KM. Takođe, odlučili smo da obezbjedimo novčanu nagradu za drugo i treće mjesto, u iznosu od 500,00 KM i 300,00 KM“, saopšteno je iz kompanije EuroExpress brza pošta.

Najbolje idejno rješenje koje će u narednom periodu predstavljati maskotu EuroExpress-a, birat će stručni žiri uprave kompanije, kao i radove koji će osvojiti drugo i treće mjesto.

Svaki učesnik konkursa može da pošalje isključivo jednu prijavu sa maksimalno dva rješenja maskote koja bi trebalo da bude vizuelno prepoznatljiva, da ostavlja snažan utisak te da bude dopadljiva i elegantna.

Sve informacije o uslovima konkursa, kao i detaljna uputstva za izradu idejnog rješenja maskote dostupne su OVDJE.

(Euroexpress.ba)