Nagradna igra: Imena studenata koji su osvojili učešće na Microsoft NetWork 8 konferenciji

Microsoft BiH i STUDOMAT organizovali su igru u kojoj ste mogli osvojiti besplatno učešće na Microsoft NetWork 8 konferenciji koja će se održati od 18. do 20. aprila u Neumu.


MSNetWork 8 makeitcloud

Slučajnim kompjuterskim odabirom pomoću aplikacije na internet stranici random.org izvučeni su sljedeće sretne dobitnice:

Advertisements
  • Adela Vukas
  • Melisa Begić

Molimo sretne dobitnice da se jave u inbox Facebook stranice STUDOMAT.ba.

Kotizacija podrazumijeva besplatan prevoz na relaciji Sarajevo – Neum – Sarajevo, smještaj i učešće na Microsoft NetWork 7 konferenciji.

O konferenciji

Ove godine, učesnicima će biti ponuđena predavanja vezana za moderno poslovno okruženje, digitalnu transformaciju, aplikacije i infrastrukturu, podatke i vještačku inteligenciju, odnosno edukacijska rješenja i studije slučaja. Pored predavanja, učesnici će tokom prvog konferencijskog dana moći prisustvovati i tematskim radionicama.

Tematske cjeline na ovogodišnjoj konferenciji prate Microsoftovu globalnu strategiju, a imaju za cilj da partnerima i korisnicima Microsofta pokažu načine kako mogu unaprijediti svoje poslovanje korištenjem naprednih cloud-baziranih servisa. Sve informacije o MSNetWork 8 konferenciji pod sloganom MAKE IT cLOUD dostupne su na zvaničnoj web stranici konferencije www.msnetwork.ba putem koje se mogu izvršiti i prijave za učešće. Novosti o MS NetWork 8 možete pratiti i putem društvenih mreža: FacebookInstagram ili Twitter – #msnetwork8 i #makeitcloud

Predavanja će se odvijati u salama kongresnog centra Grand Hotela Neum, a zvanično otvaranje konferencije planirano je za 18. april 2018. godine.

(STUDOMAT.ba)