Javni poziv: Business Academy II: The Art of Public Speech

Udruženje “Centar za razvoj socijalnog poduzetništva”, Sarajevo u saradnji sa Općinom Novo Sarajevo organizuje Business Academy II – The Art of Public Speech.


ba

Biznis Akademija predstavlja edukativni program koji CRSP namjerava implementirati, u cilju unapređivanja nekih od osnovnih komunikacijskih vještina koje su modernom poduzetniku potrebne u današnjem poslovnom okruženju. Stručni treneri će biti eminentna imena iz oblasti poduzetništva i biznisa uopće.

Želite reći puno toga, ali niste sigurni na koji način? Imate ideje, ali ih ne znate predstaviti? Teško vam pada razgovor sa nepoznatim osobama? Ne znate šta reći pred kamerom ili mikrofonom? U devet posebno odabranih modula, Biznis Akademija će vam pokazati kako da sebe i svoju ideju predstavite na najbolji mogući način.

Jednomjesečni program će se održati u Međunarodnom centru za djecu i omladinu Novo Sarajevo po sljedećim datumima: 28.10., 29.10., 04.11., 05.11., 11.11., 12.11.2017. godine. Radi se o cjelodnevnom programu (09:00 do 16:00), a agenda će biti dostavljena odabranim učesnicima po okončanju selekcijskog procesa.

Ukoliko želite unaprijediti svoje komunikacijske sposobnosti ohrabrujemo Vas da napišete aplikaciju za učešće na Biznis Akademiji.

Prednost prilikom selekcijskog procesa imaju stanovnici Općine Novo Sarajevo, ali u obzir uzimamo i aplikacije stanovnika drugih općina.

Učešće na programu je BESPLATNO, prisustvo na svim radionicama je obavezno, a krajnji rok za prijavu je 22.10.2017. Broj učesnika je ograničen.

Za dodatne informacije pratite facebook stranicu CRSP-a i web stranicu www.crsp.ba.

Online prijavu možete popuniti na sljedećem linku: PRIJAVA.

(STUDOMAT.ba)