Sjajno iskustvo: Poziv za volontere na Mostar Summer Festu

15 žurki za pamćenje na ovogodišnjem izdanju 12. Mostar Summer Festa.


274748345 5162125690475216 3864301184830479602 n
Foto: Facebook

Za manje od dva mjeseca će na Mostar Summer Festu nastupiti 15 sjajnih izvođača kroz tri festivalska dana: Galija, Zabranjeno pušenje, URBAN&4, Zoster, Laka, Edo Maajka, Marčelo, dok će se po prvi put MSF publici predstaviti Mile Kekin, M.O.R.T., Matija Cvek & The Funkensteins, Hiljson Mandela, Crni Cerak, Mimi Mercedez, KUD Kuvajt i Jufkamental.

Kako bi te žurke i cjelokupni festival za kraj juna bili u potpunosti spremni, organizacijski tim (Udruge za promicanje urbane kulture u HNK) je i ove godine odlučio dati priliku mladim, proaktivnim i entuzijastičnim osobama da im u tome pomognu kroz MSF program volontiranja.

Uz sjajan provod, druženje s izvođačima, kreativne poslove i nova iskustva nastala kroz organizaciju ovako velikog događaja, bitno je istaknuti da volontiranje na Mostar Summer Festu zahtijeva predanost, jer se radi o zahtjevnom i odgovornom poslu.

Stoga, ako baš ti ispunjavaš uvjete navedene ispod, tada si idealan volonter/ka za Mostar Summer Fest:

  • veseli te rad u timu
  • imaš 18 ili više godina
  • ne smeta ti zaprljati se
  • krase te vrline poput organiziranosti, pouzdanosti i točnosti
  • prema obavezama se odnosiš ozbiljno i odgovorno i želiš biti dio projekta Mostar Summer Fest koji mlade glazbom potiče na društveni angažman

Poslovi koji tebe volontera očekuju su:

  • adaptacija festivalskog prostora, priprema chill out zone, itd.,
  • promocija festivala putem flyera, isl.,
  • briga o izvođačima i press centru.

Kako se prijaviti za volontiranje na Mostar Summer Festu?

Dovoljno je da kroz najviše 200 riječi napišeš (uz obavezno navođenje osnovnih podataka: puno ime i prezime, dob, mjesto prebivališta, fakultet/škola koji/u pohađaš, broj telefona) i pojasniš organizacijskom timu zašto si baš ti idealan volonter/ka i uz svoju fotografiju napisano pošalješ u inbox službene Facebook ili Instagram stranice.

Natječaj je otvoren od 7. maja 2024. do 15. maja 2024. (srijeda) u ponoć. Osim festivalske ulaznice, hrane i osvježenja, volonteri će dobiti i Mostar Summer Fest službenu majicu i zahvalnicu kao uspomenu na druženje s organizacijskim timom i izvođačima. Budi dio MSF-a, budi volonter na festu i stvaraj sebi najljepše ljetne uspomene.