Debatujte i osvojite besplatno učešće na Zimskom debatnom kampu na Jahorini

Osvajanje nagrada na Debatologiji je već dobro poznati običaj. Centar za kulturu dijaloga u saradnji sa portalom STUDOMAT.ba, realizira poseban projekat online debata.


jahorina

Debatologija nudi, osim mogućnosti da razvijete svoje retoričke sposobnosti, i mogućnost da osvojite vrijedne nagrade: novčane nagrade, nagrade u obliku knjige ali i različita putovanja.

Za novembar i decembar 2016. godine, online debatantima, odnosno svima koji se uključe u online diskusiju na Debatologiji i pri tome poštuju zadata pravila, nudimo mogućnost da sasvim besplatno učestvuju na Zimskom debatnom kampu.

Kamp će biti održan na Jahorini u periodu 10.01. – 14.01.2017. godine. Najbolje debatologe za novembar i decembar ćemo nagraditi besplatnim učešćem na kampu uz plaćene troškove prevoza, boravka, obroka i edukativnih materijala.

Put do nagrade je jednostavan: debatirajte na Debatologiji i ako budete najbolji (o čemu odlučuje stručni tim Centra za kulturu dijaloga – krovne debatne organizacije u BiH), dobivate besplatnu edukaciju, priliku za druženje i učenje u na Jahorini u prelijepom ambijentu ove olimpijske planine.

Sretno svima!

(STUDOMAT.ba)