01.12.2016.

Prevent Group: Program podrške mladima Bosne i Hercegovine

Prevent Group kroz svoje fondove afirmiše mlade i talentovane ambasadore Bosne i Hercegovine.

Korporativna politika Prevent grupacije obuhvata princip prema kome svaka uspješna kompanija treba da učestvuje u razvoju društva, društvene okoline i svojim radom promoviše kolektivno dobro zajednice. Uzimajući u obzir sve navedeno Prevent posebnu pažnju poklanja razvoju lokalne zajednice i mladih u njoj.

– Afirmišemo mlade i talentovane ambasadore Bosne i Hercegovine te im pomaže na putu ka ostvarenju snova, navode iz Prevent Group.

Kroz podršku Fondaciji Hastor, Prevent stipendira preko 1393 osnovaca, srednjoškolaca i studenata ugroženih kategorija.

Kroz politiku društveno odgovornog poslovanja Prevent posebnu pažnju poklanja njegovanju odnosa s lokalnom zajednicom te izgradnji zajedničke vrijednosti kao osnove za razvoj kompletnog društva.

U okviru njegovanja navedenih odnosa, Prevent grupacija je višegodišnji sponzor raznih kulturnih manifestacija, sportskih klubova i drugih aktivnosti od šireg drušvenog značaja.

Ovdje preuzmite formular za donacije i sponzorstva.

(Prevent.ba)

Instalirajte našu Android aplikaciju i brzo i jednostavno pratite nove konkurse za stipendije i poslove. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Instagram. Sve informacijte čitajte i na našem Viber chatu.

Imate pitanje u vezi studija? Prijavite se i diskutujte sa više od 22.700 registrovanih članova. Člansto na portalu donosi vam i mogućnost besplatnog korištenja naše Skriptarnice.