Želiš karijerni napredak, ali ne znaš da li si na pravom putu do svoje željene karijere?

YouthSpeak Forum je događaj koji organizuje AIESEC, najveća omladinska, nevladina i apolitična organizacija u svijetu, koja svoje sjedište ima i u Bosni i Hercegovini. Ovaj događaj iz godine u godinu okuplje više od 500 mladih ljudi iz cijele BiH, a ima za cilj da poveže mlade ljude sa liderima iz javnog sektora i omogući im razmjenu mišljenja i ideja.


ysf 1280x720 1

Ovogodišnji YouthSpeak Forum će biti održan 19. juna u periodu od 10:00 do 16:00 sati putem interaktivne platforme Hopin, tj. u online izdanju.

Sajamski koncept na koji smo dosad navikli prenosimo na online formu u obliku virtualnih štandova i radionica. Međutim, to ne umanjuje iskustvo samog Foruma. Spremili smo raznovrstan sadržaj kojem će učesnici u toku dana imati priliku prisustvovati prema njihovim ličnim preferencijama. Na ovaj način bi mladi u Bosni i Hercegovini dobili priliku da se približe poslovnom svijetu i saznaju informacije o istom iz prve ruke.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Pravo učešća na forumu imaju sve mlade osobe koje žele da razviju svoje vještine i nauče nešto više o poslovnom ambijentu koji trenutno vlada i situaciji na tržištu, te čak i postanu dio tržišta rada. Naši gosti na Forumu su lideri svojih sektora od kojih se može mnogo naučiti o poslovnoj situaciji u BiH, kao i direktno stupiti u kontakt s njima.

Stoga ne oklijevaj, prijavi se i ne propusti odličnu šansu! Prijave traju do 18.06.2021. godine.

Sve  detaljnije  informacije  možeš  pronaći  na Facebook i Instagram profilima.

Prijaviti se možete na ovome linku.