Upis na visokoškolske ustanove u Sloveniji još uvijek traje, prijavite se sada!

Završavate srednju školu, spremate se na polaganje mature i intenzivno razmišljajte gdje ćete da nastavite svoje visoko obrazovanje? Ako želite da se upišete na fakultet koji nudi međunarodno priznatu diplomu (EU i SAD) visok kvalitet obrazovanja, a da pritom ne plaćate školarinu – Slovenija je prava studentska destinacija za vas! Još jedna velika prednost upisa osnovnih ili master studija u Sloveniji je ta da nema prijemnih ispita (osim za umjetničke smjerove).


SERB

Prijavni rokovi za upis osnovnih i master studija u Sloveniji još uvijek traju, nemojte propustiti šansu za upis!

Advertisements

Prijavni proces na slovenačke visokoškolske ustanove počinje u februaru i u zavisnosti od fakulteta traje do septembra tj. u nekoliko rokova. Ako ste propustili prvi prijavni rok, to uopšte ne treba da vas obeshrabri, jer još uvijek imate velike šanse za upis na fakultet u Sloveniji. Slovenački univerziteti imaju drugi, treći, pa čak i četvrti prijavni rok.

Država nudi oko 1500 studijskih programa na 6 univerziteta i 48 samostalnih obrazovnih ustanova prema Bolonjskom sistemu, sve su akreditirane od strane slovenačkog ministarstva za visoko obrazovanje, nauku i tehnologiju.

Zato se svaki student u Sloveniji pronađe u nekom od programa i ima mogućnost da se prijavi u jednom od prijavnih rokova, u skladu sa svojim interesima, ambicijama, ličnim osobinama i željom po profesionalnom usavršavanju.

Najveća prednost studija u Sloveniji, koja ide u prilog svim studentima iz država Zapadnog Balkana: Srbija, Sjeverna Makedonija, BiH i Crna Gora, je to da su za državljane ovih zemalja osnovne i master studije na svim državnim fakultetima u Sloveniji u potpunosti besplatni. To je zbog bilateralnog sporazuma, koji su ove države sklopile sa Slovenijom i koji važi sve do njihovog ulaska u EU.

Kako vam „2TM“ može pomoći da se upišete na fakultet u Sloveniji?

Besplatne studije, međunarodno priznata diploma (EU i SAD) upis bez prijemnih ispita, bliska kultura i minimalna jezička barijera… ove prednosti uvjerile su vas da se odlučite za studije u Sloveniji, ali ne znate šta dalje? Koje uslove treba da ispunite, koji dokumenti su vam potrebni za upis, od kada do kada traju prijavni rokovi, kako se odvija cijela upisna procedura na slovenačke fakultete? Koje studijske programe imaju na univerzitetima u Sloveniji?

Advertisements

2TM“ ima odgovore na sva vaša pitanja i može da vam pomogne pri upisu na slovenačke visokoškolske ustanove. Stručnjaci za visoko obrazovanje u 2TM znaju sve brige i dileme budućih studenata, prate sve aktualne novosti u slovenačkom visokom obrazovanju, znaju sve detalje i rokove za upisne procedure. 2TM je jedina firma u Sloveniji koja nudi savjetovanje u oblasti visokog obrazovanja, a na stotine upisanih stranih studenata, na koje smo ponosni, potvrđuju da radimo dobro.

Mi znamo da je dobar razgovor, slušanje želja budućeg studenta, pa čak i njegovih roditelja, temelj odlične saradnje. Zato smo spremni da iskoristimo naše dugogodišnje iskustvo i znanje i da vam pomognemo na putu do vašeg uspješnog upisa na fakultet u Sloveniji.

Ukoliko želite siguran upis na osnovne ili master studije u Sloveniji, kontaktirajte stručnjake u 2TM. Zajedno pronalazimo studijski program i mesto studija koje vam najviše odgovara. Naši stručnjaci za visoko obrazovanje preuzeće posao oko cijele potrebne dokumentacije. U vaše ime vodimo cijelu prijavnu proceduru i bićemo sa vama na svakom koraku do cilja. Individualni pristup naših stručnjaka omogućiće Vam 100% upis na željeni studijski program. Kada dobijete potvrdu da ste primljeni na jedan od fakulteta, 2TM vam pomaže i sa sređivanjem boravišne dozvole na osnovi studija.

3 ključna razloga zašto koristiti naše usluge:

  • za naše klijente uvek nalazimo najprikladniji studijski program – garantujemo upis,
  • sa cijelom birokratijom se bavimo isključivo mi, vi u Sloveniju dođete samo jednom, pred početak studija,
  • sve informacije dobijate na jednom mjestu.

Ukoliko želite kvalitetno visoko obrazovanje u Sloveniji, investirajte u vašu budućnost i povjerite nam vaš uspjeh!

Za besplatno savjetovanje sa stručnjacima za visoko obrazovanje na 2TM i više informacija o studijama u Sloveniji, našem poslu i uslugama se obratite na e-mail adresu education@2tm.si  ili putem poruka na Facebook stranici Studiraj u Sloveniji.

(STUDOMAT.ba)