Iskoristi priliku za ljetnu praksu u UniCredit Bank

I ove godine UniCredit Bank nastavlja pružati priliku mladim ljudima, te je objavila poziv svim zainteresiranim studentima, koji žele steći svoje prvo radno iskustvo, da se prijave za plaćenu studentsku praksu u periodu od 07. do 09. mjeseca 2019. godine. Teoretsko znanje predstavlja temelj za budućnost, ali znanje koje se stiče praksom donosi mudrost i iskustvo koji su prvi korak ka uspješnoj karijeri.


UniCredit Iskoristi priliku

Studenti koji posjeduju izvrsno akademsko postignuće, poznaju engleski jezik, te studiraju na Master studiju Ekonomskog fakulteta, a u periodu od 07. do 09. mjeseca ove godine su dostupni za rad, pozvani su da se prijave i steknu nova iskustva u dinamičnom okruženju banke. Prijave za praksu u gradovima širom BiH su otvorene do 26.05.2019., a svi zainteresirani studenti svoje biografije mogu poslati na mail iskoristipriliku@unicreditgroup.ba sa naznakom „Za program Iskoristi priliku“.

Advertisements

UniCredit Banka ovim programom plaćene prakse nudi mladima priliku da postanu bogatiji za novo iskustvo koje će im pomoći u daljnjem poslovnom razvoju, ali i da se njihov trud i rad prepoznaju i nagrade.

Advertisements

(STUDOMAT.ba)