UNTZ organizuje Fesival Savremene žene: Prilika za sticanje znanja, vjestina i lični i profesionalni razvoj studenata/tica

Nakon Festivala svim studentima/cama koji budu volontirali na Festivalu biti će dodijeljen certifikat.


festival savremene zene
Foto: Unitz.ba

Univerzitet u Tuzli je u svojim strateškim planovima i ciljevima, a u saradnji sa studentima/cama, prepoznao potrebu za stvaranjem prilika za neformalno i informalno učenje u svrhu unapređenja profesionalnih i ličnih vještina, bolje zapošljivosti, konkurentnosti na tržištu rada, internacionalizacije kod kuće, umrežavanja i stvaranja kontakata sa vrhunskim stručnjacima/kinjama u njihovom profesionalnom području, te sticanje radnog iskustva kroz volonterski rad u toku studiranja.

U partnerstvu sa Radio Kameleonom, zaposlenici/ce i studenti/ce Univerziteta u Tuzli imaju priliku za sve navedeno u okviru Festivala Savremene žene koji će se održati u Tuzli od 2.6.-5.6.2022. godine.

Program i informacije o govornicama/cima na Festivalu savremene žene možete pogledati na sljedećem linku:

Program Festivala:

Web stranica projekta gdje možete pročitati više informacija.

Najnovije informacije i znanja iz različitih područja od strane vrhunskih stručnjakinja/ka:

Registracija učesnika

Mentoring program – jedinstvena prilika da postavite pitanja i razmijenite iskustva sa vrhunskim stručnjakinjama/cima iz njihovih profesionalnih područja i ostvarite kontakte za buduću saradnju:

Registracija za Mentoring program

Volontiranje za studente/ice u svrhu sticanja radnih, komunikacijskih, organizacijskih i mnogih drugih vještina i iskustava, umrežavanje, neformalno i informalno učenje.

Nakon Festivala svim studentima/cama koji budu volontirali na Festivalu biti će dodijeljen certifikat za doprinos projektu i pismo preporuke koje će biti potpisano od strane predstavnika Vlade Tuzlanskog kantona i direktora Radio Kameleona Zlatka Berbića. Informišite se na sljedećm linku:

Registracija volontera