UNIBL: Produžen rok za prijave u studentski dom

Rok za predaju dokumenata za smještaj u Studentski centar "Nikola Tesla" u Banjaluci produžen je za sedam dana, tako da će studenti prijave moći da podnose do petka, 7. novembra.


univerzitet u banjoj luci cover

Rok za predaju dokumenata za smještaj u Studentski centar “Nikola Tesla” u Banjaluci produžen je za sedam dana, tako da će studenti prijave moći da podnose do petka, 7. novembra.

Odluka o produženju roka, koja se odnosi na studente starijih godina studija, sa prvog i drugog ciklusa na Univerzitetu u Banjaluci, uslijedila je nakon što je komisija za prijem dokumenata utvrdila da se na konkurs javilo znatno manje studenata nego što su očekivali, prenose Nezavisne novine.

Zoran Babić, direktor Studentskog centra “Nikola Tesla”, istakao je da tzv. socijalni rok na pojedinim fakultetima još traje, te da je to jedan od uzroka malom broju dospjelih prijava.

– Nakon završetka ovog roka znatan broj studenata steći će uslove da aplicira na konkurs, a među njima će sigurno biti i dobro rangiranih, kojima će se na ovaj način pružiti šansa da dobiju smještaj, potvrdio nam je Babić.

Prema njegovim riječima, do sada je primljeno oko 1.140 prijava.

Kako su u kratkoj telefonskoj izjavi za Nezavisne novine potvrdili članovi komisije, od juče su pojačane gužve u redovima za predaju dokumenata.

[divider]

Facebook: Univerzitet u Banjoj Luci – pratite aktuelnosti s vašeg Univerziteta!

[divider]

(nezavisne.com)