“Studentsko preduzetništvo”: Poziv za prijave na takmičenje za najbolji poslovni plan

Nagradni fond za ovo takmičenje iznosi 48.000 dolara, a u svakom od tri univerzitetska grada po četiri najbolja rada biće nagrađeni sa po 4.000 dolara.


imam ideju studentsko preduzetnistvo 20141

Banjalučki Centar za istraživanja i studije – GEA u saradnji sa univerzitetima u Sarajevu, Banjaluci i Mostaru objavio je poziv za prijave za takmičenje za izbor najboljih poslovnih planova u kojem mogu učestvovati svi studenti koji su bili angažovani u programu „Imam ideju“.

Takmičenje se organizuje u okviru projekta „Studentsko preduzetništvo“ koji u BiH finansira Američka agencija za međunarodni razvoj /USAID/, saopštili su organizatori takmičenja.

Pravo učešća u takmičenju poslovnih planova imaju studenti koji su prethodno podnijeli prijavu za učešće u programu „Imam ideju“, mlađi su od 35 godina do dana zatvaranja ovog poziva i državljani su BiH, prenosi portal Capital.ba.

Zainteresovani kandidati treba da podnesu popunjen poslovni plan po obrascu koji je razvijen u okviru programa „Imam ideju“, a koji se može preuzeti u elektronskoj formi na web adresi: www.imamideju.ba.

Ocjenjivanje pristiglih poslovnih planova vršiće komisija koja će biti formirana posebno za Sarajevo, Banjaluku i Mostar.

Podnosioci poslovnih planova, koji ostvare najveći broj bodova, biće izabrani u najuži krug kandidata za nagrade. Oni koji budu izabrani u najuži krug biće pozvani na razgovor da bi članovima komisije lično predstavili svoj poslovni plan.

Nagradni fond za ovo takmičenje iznosi 48.000 dolara, a u svakom od tri univerzitetska grada po četiri najbolja rada biće nagrađeni sa po 4.000 dolara.

Rok za podnošenje poslovnih planova je 6. juni 2014. godine.

(Capital.ba)