“Studentsko preduzetništvo”: Poziv za prijave na takmičenje za najbolji poslovni plan

Nagradni fond za ovo takmičenje iznosi 48.000 dolara, a u svakom od tri univerzitetska grada po četiri najbolja rada biće nagrađeni sa po 4.000 dolara.


Banjalučki Centar za istraživanja i studije – GEA u saradnji sa univerzitetima u Sarajevu, Banjaluci i Mostaru objavio je poziv za prijave za takmičenje za izbor najboljih poslovnih planova u kojem mogu učestvovati svi studenti koji su bili angažovani u programu „Imam ideju“.

Advertisements

Takmičenje se organizuje u okviru projekta „Studentsko preduzetništvo“ koji u BiH finansira Američka agencija za međunarodni razvoj /USAID/, saopštili su organizatori takmičenja.

Advertisements

Pravo učešća u takmičenju poslovnih planova imaju studenti koji su prethodno podnijeli prijavu za učešće u programu „Imam ideju“, mlađi su od 35 godina do dana zatvaranja ovog poziva i državljani su BiH, prenosi portal Capital.ba.

Zainteresovani kandidati treba da podnesu popunjen poslovni plan po obrascu koji je razvijen u okviru programa „Imam ideju“, a koji se može preuzeti u elektronskoj formi na web adresi: www.imamideju.ba.

Ocjenjivanje pristiglih poslovnih planova vršiće komisija koja će biti formirana posebno za Sarajevo, Banjaluku i Mostar.

Podnosioci poslovnih planova, koji ostvare najveći broj bodova, biće izabrani u najuži krug kandidata za nagrade. Oni koji budu izabrani u najuži krug biće pozvani na razgovor da bi članovima komisije lično predstavili svoj poslovni plan.

Nagradni fond za ovo takmičenje iznosi 48.000 dolara, a u svakom od tri univerzitetska grada po četiri najbolja rada biće nagrađeni sa po 4.000 dolara.

Rok za podnošenje poslovnih planova je 6. juni 2014. godine.

(Capital.ba)

Advertisements


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!