Konkurs za stipendije za studiranje na švicarskim univerzitetima
Studentski recepti: Pileće šnicle sa susamom spremne za čas posla
Pileće šnicle na malo drugačiji način spremne za tili čas.

Studentski kriteriji za idealan ručak su da se brzo priprema i da nije potrebno mnogo sastojaka. Danas vam donosimo recept za pileće šnicle sa senfom i susamom.
Potrebno je:
- 1 par pilećih prsa
- 100 g susama
- senf
- so
- biber
- granule bijelog luka
- ulje
Priprema:
Meso isjeći na tanje šnicle pa ih izlupati između folije. Posoliti, pobiberiti i posuti sa granulama bijeloga luka (ako volite ukus bijelog luka). Premazati senfom i utapkati obilno u susam.
Teflonsku tavu premazati uljem i pržiti šnicle na tihoj vatri da porumene sa jedne i druge strane. Servirati tople uz prilog po želji.
https://youtu.be/kLO0EGbl-d4