“Pokreni se!” traži pojačanje: Prijavi se na jednu od pet otvorenih pozicija

Ako sebe vidiš kao osobu koja se zabavlja i uči onda je ovo prava prilika za tebe!


5

“Pokreni se!” je internacionalna grupa mladih koja se zalaže za različita bitna pitanja mladih. Žele da naprave kreativno mjesto ideja i da malim koracima dođu do velikih promjena! Pokreni se! se bavi različitim bitnim temama i aktivnostima. Teme koje su pokrili do sada i pokrivaj su: obrazovanje, demokratija, ljudska prava, ravnopravnosti, feminizam, medijska pismenost, dijalog, edukacije, itd…

Potrebna je mlada osoba koja ima između 15 i 25 godina, koja živi na prostorima Srbije, Bosne i Hercegovine ili Hrvatske (nije bitno koje si nacionalnosti, bitno je da si čovjek ) i spremna je da se posveti Pokreni se! aktivnostima u prosjeku 6 sati sedmično. Ako si komunikativna, odgovorna, fleksibilna i posvećena osoba, prijavi se! Ako sebe vidiš kao osobu koja se zabavlja i uči onda je ovo prava prilika za tebe!

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Šta se tebi može da pruži?

Može ti se pružiti iskustvo, znanje i resurse koje Pokreni se! ima! Pokreni se! čine mladi ljudi i s toga pružaju ti timski rad u opuštenoj atmosferi bez stresa.

Nemaš iskustva? Ne brini, “Pokreni se!” pruža dvomjesečni besplatni mentorski proces sa svaku dole navedenu poziciju. Pored svega ovoga imaš priliku da učestvuješ u razvijanju organizacije uporedo sa razvijanjem svojih kompetencija.

Volontiranje može krenuti u bilo kom momentu ali je važno naglasiti da je minimum volontiranja 2 mjeseca. Nakon tog perioda volonter/ka može nastaviti rad, ukoliko bude bio voljan/na u organizaciji, kao član iste. Aktivnosti su online i offline. Za aktivnosti koje se bude organizovale uživo biće pokriveni svi troškovi.

Otvorene pozicije su:

  • Volonter u PR-u
  • Istraživač
  • Volonter u timu za saradnju
  • Volonter u izradi i održavanju sajta
  • Volonter za društvene mreže

Kontakt informacije: