IAESTE u potrazi za novim članovima

Udruženje za međunarodnu razmjenu studenata radi stručne prakse IAESTE Bosne i Hercegovine u potrazi je za novim volonterima. Članstvo u ovoj organizaciji donosi vam mnogo koristi - od usavršavanja engleskog jezika, preko učenja o organizaciji i sopstvenim organizacionim sposobnostima, do kulturnog bogaćenja sticanjem prijatelja iz različitih krajeva svijeta.


Udruženje za međunarodnu razmjenu studenata radi stručne prakse IAESTE Bosne i Hercegovine u potrazi je za novim volonterima. Članstvo u ovoj organizaciji donosi vam mnogo koristi – od usavršavanja engleskog jezika, preko učenja o organizaciji i sopstvenim organizacionim sposobnostima, do kulturnog bogaćenja sticanjem prijatelja iz različitih krajeva svijeta.

Advertisements

Pravo konkurisanja za stručnu praksu imaju svi studenti (i članovi i oni koji to nisu), s tim da članovi dobijaju dodatni broj bodova na osnovu aktivnosti u Udruženju, što je još jedan od dodatnih razloga zašto postati član. Ukoliko biste voljeli da posvetite malo svog slobodnog vremena volontiranju, neformalnom obrazovanju i ličnom usavršavanju kroz rad u timu, potražite na www.iaeste.ba aplikaciju za prijavu i postanite član ove organizacije. Imajte na umu i to da “volonteri nisu plaćeni, ne zato što je njihov rad besplatan, već zato što je njihov rad neprocjenjiv”.

IAESTE BiH LC Banja Luka je organizacija koja se bavi razmjenom studenata i u kojoj rade studenti volonteri sa Univerziteta u Banjaluci. IAESTE BiH je osnovan u novembru 1999. godine s namjerom da obezbijedi studentima stručnu praksu u preduzećima širom svijeta, kako bi studenti stekli što bolje znanje iz oblasti kojom se bave i time postali kvalitetni stručnjaci koji će biti sposobni da grade i unapređuju budućnost Bosne i Hercegovine.

– IAESTE je studentska, nevladina i neprofitna organizacija koja djeluje na Univerzitetu u Banjaluci već petnaestu godinu. Zahvaljujući radu ove organizacije studentima iz oblasti tehnike, tehnologije, informatike, prirodnih i primjenjenih nauka, farmacije i jezika omogućeno je da odu u inostranstvo i da u najvećim svjetskim preduzećima i na Univerzitetima obavljaju stručnu praksu iz svih oblasti navedenih nauka. Djelovanjem IAESTE-a u Banjaluci, naš grad i entitet dobijaju kvalitetne stručnjake obrazovane po svjetskim standardima, koji već imaju poznanstva sa inžinjerima i menadžerima širom svijeta, navode iz lokalne kancelarije ove organizacije u Banjaluci, te dodaju:

Advertisements

– Takođe, naš zadatak je da pronađemo i prakse za strane studente u Banjaluci, te na taj način obezbjedimo odlazak domaćih studenata na stručnu praksu u stranu zemlju. Po dolasku stranog studenta u našu zemlju, trudimo se da im vrijeme provedeno ovde ostane u najljepšem sjećanju.

Ako ste zainteresovani za usavršavanje, širenje svog kruga poznanika, te sticanje novog iskustva, IAESTE je pravo mjesta za početak.

(eTrafika.net)