IAESTE u potrazi za novim članovima

Udruženje za međunarodnu razmjenu studenata radi stručne prakse IAESTE Bosne i Hercegovine u potrazi je za novim volonterima. Članstvo u ovoj organizaciji donosi vam mnogo koristi - od usavršavanja engleskog jezika, preko učenja o organizaciji i sopstvenim organizacionim sposobnostima, do kulturnog bogaćenja sticanjem prijatelja iz različitih krajeva svijeta.


Udruženje za međunarodnu razmjenu studenata radi stručne prakse IAESTE Bosne i Hercegovine u potrazi je za novim volonterima. Članstvo u ovoj organizaciji donosi vam mnogo koristi – od usavršavanja engleskog jezika, preko učenja o organizaciji i sopstvenim organizacionim sposobnostima, do kulturnog bogaćenja sticanjem prijatelja iz različitih krajeva svijeta.

Advertisements

Pravo konkurisanja za stručnu praksu imaju svi studenti (i članovi i oni koji to nisu), s tim da članovi dobijaju dodatni broj bodova na osnovu aktivnosti u Udruženju, što je još jedan od dodatnih razloga zašto postati član. Ukoliko biste voljeli da posvetite malo svog slobodnog vremena volontiranju, neformalnom obrazovanju i ličnom usavršavanju kroz rad u timu, potražite na www.iaeste.ba aplikaciju za prijavu i postanite član ove organizacije. Imajte na umu i to da “volonteri nisu plaćeni, ne zato što je njihov rad besplatan, već zato što je njihov rad neprocjenjiv”.

IAESTE BiH LC Banja Luka je organizacija koja se bavi razmjenom studenata i u kojoj rade studenti volonteri sa Univerziteta u Banjaluci. IAESTE BiH je osnovan u novembru 1999. godine s namjerom da obezbijedi studentima stručnu praksu u preduzećima širom svijeta, kako bi studenti stekli što bolje znanje iz oblasti kojom se bave i time postali kvalitetni stručnjaci koji će biti sposobni da grade i unapređuju budućnost Bosne i Hercegovine.

– IAESTE je studentska, nevladina i neprofitna organizacija koja djeluje na Univerzitetu u Banjaluci već petnaestu godinu. Zahvaljujući radu ove organizacije studentima iz oblasti tehnike, tehnologije, informatike, prirodnih i primjenjenih nauka, farmacije i jezika omogućeno je da odu u inostranstvo i da u najvećim svjetskim preduzećima i na Univerzitetima obavljaju stručnu praksu iz svih oblasti navedenih nauka. Djelovanjem IAESTE-a u Banjaluci, naš grad i entitet dobijaju kvalitetne stručnjake obrazovane po svjetskim standardima, koji već imaju poznanstva sa inžinjerima i menadžerima širom svijeta, navode iz lokalne kancelarije ove organizacije u Banjaluci, te dodaju:

– Takođe, naš zadatak je da pronađemo i prakse za strane studente u Banjaluci, te na taj način obezbjedimo odlazak domaćih studenata na stručnu praksu u stranu zemlju. Po dolasku stranog studenta u našu zemlju, trudimo se da im vrijeme provedeno ovde ostane u najljepšem sjećanju.

Ako ste zainteresovani za usavršavanje, širenje svog kruga poznanika, te sticanje novog iskustva, IAESTE je pravo mjesta za početak.

(eTrafika.net)

Advertisements


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!