Gluhi Disko je ponovo u gradu

Nakon dužeg perioda, opet plešemo na Gluhom disku. Za one koje treba podsjetiti na koncept, silent disco ili party sa slušalicama naziv je za party na kojem ljudi plešu uz muziku koju slušaju putem bežičnih slušalica i popularan je na muzičkim festivalima jer dozvoljava plesanje i slušanje muzike bez buke, što je garant da ćemo u subotu plesati do zore.


Prvi Gluhi disko u 2017. će se održati u kultnom sarajevskom klubu Kuk, a zajedno ćemo slušati i plesati uz najveće house, r'n'b, rap, dance stare i nove hitove. Slušalice će imati dva kanala, a planiramo plesati do ranih jutarnjih sati. Idealna prilika da zaboravite na fakultetske obaveze i opustite se na plesnom podiju.

Advertisements

Muziku u subotu biraju Rimaad i Said5.

Imajte na umu da je broj ulaznica je ograničen brojem slušalica i da prema tome planirate vrijeme dolaska. Vrata otvaramo u 22.00.

Nagradna igra

U saradnji sa ekipom koja organizuje prvi Gluhi Disko u 2017. godini,  nagrađujemo dvije studentice/studenta sa po dvije ulaznice za Gluhi Disko.

Advertisements

Vaš zadatak je da ovaj post podijelite na vašim društvenim mrežama i javite nam se putem inboxa naše Facebook stranice sa vašim podacima (ime i prezime, grad, broj telefona).

Imena sretnih dobitnika objavit ćemo sutra na našoj Facebook stranici.

HEADPHONES ON, WORLD OFF!

(STUDOMAT.ba)