FZZZ: Objavljeni spiskovi poslodavaca koji su aplicirali za aktuelne Programe zapošljavanja

Federalni zavod za zapošljavanje objavio je spiskove poslodavaca koji su aplicirali po raznim mjerama aktuelnog Programa sufinansiranja zapošljavanja i sufinansiranja sticanja prvog radnog iskustva, a u svojim aplikacijama su tražili posredovanje u zapošljavanju.


Federalni zavod za zapošljavanje objavio je spiskove poslodavaca koji su aplicirali po raznim mjerama aktuelnih Programa sufinansiranja zapošljavanja i sufinansiranja sticanja prvog radnog iskustva, a u svojim aplikacijama su tražili posredovanje u zapošljavanju.

Na web stranici Federalnog zavoda za zapošljavanje, u meniju Aktuelni projekti/Programi zapošljavanja u 2014. godini, postavljeni su spiskovi poslodavaca koji su aplicirali za aktuelne Programe zapošljavanja.

Spiskove možete preuzeti u prilogu:

(fzzz.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X