CEO Konferencija u Sarajevu

Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu organizuje Career, Entrepreneurship and Opportunities (CEO) konferenciju koja će se održati od 24. do 25. maja tekuće godine, u prostorijama Fakulteta. Projekat će realizovati Centar za preduzetništvo i upravljanje znanjem, Centar za razvoj karijere studenata i Centar za menadžment i informacione tehnologije (MIT).


ceo konferencija1

Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu organizuje Career, Entrepreneurship and Opportunities (CEO) konferenciju koja će se održati od 24. do 25. maja tekuće godine, u prostorijama Fakulteta. Projekat će realizovati Centar za preduzetništvo i upravljanje znanjem, Centar za razvoj karijere studenata i Centar za menadžment i informacione tehnologije (MIT).ceo konferencija1

Konferencija će okupiti predstavnike nekih od najuspješnijih kompanija i vrhunske stručnjake iz poslovnog svijeta Bosne i Hercegovine, a teme koje će obuhvatiti su preduzetništvo, izgradnja karijere i tehnologija. CEO konferencija, pored predavanja, organizuje i popratne aktivnosti kao što su Career Start Up – berza rada, Wanted: Million Dollar Employee – takmičenje za studente, Workshop your EI – radionica, Start Up Finale – dodjela novčane podrške najboljim studentskim projektima, te Coffee with CEO – razgovori uz kafu sa uspješnim poduzetnicima.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Učestvovat će više od 150 studenata, predavača i ostalih učesnika.

Učesnici će imati priliku naučiti kako realizovati dobru poslovnu ideju, izgraditi uspješnu karijeru kao i najbitnije stvari iz oblasti preduzetništva, te razmijeniti znanje sa ostalim učesnicima. Cilj konferencije je poticanje studenata/diplomaca da se udružuju i razvijaju poslovne, socijalne i marketing mreže u cilju stvaranja konkretnih biznisa što jača potencijal njihovog samozaposlenja.

Prijave traju do 23. maja tekuće godine.

Za sve dodatne informacije i aplikacioni formular posjetite www.ceokonferencija.ba.

(STUDOMAT.ba)