Prijavite se za besplatnu N1 ljetnu novinarsku radionicu

N1 ljetna novinarska radionica je projekt koji je osmišljen kako bi se mladim, ambicioznim ljudima koji vole novinarstvo dala mogućnost da nauče osnove novinarskog posla na televiziji.


n1 radionica

Uz vrhunske TV profesionalce i poznate novinare N1 televizije, kandidati će moći besplatno da steknu osnovna znanja iz oblasti TV novinarstva, navodi se na n1info.com.

N1 poziva sve  studente završnih godina društvenih fakulteta, kao i diplomirane novinare koji nisu imali prilike da se oprobaju u novinarskom poslu, da prijave svoje učešće u ljetnoj novinarskoj radionici.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Cilj radionice je da N1 iskusni novinari pripreme studente i novinare za rad na televiziji i da im putem predavanja približe novinarski i redakcijski posao. Da ih upoznaju sa najnovijim trendovima u medijima, sa tehnikom i opremom koju svakodnevno koriste te da ih upute kako da usavrše svoj talenat za pisanje i izražavanje.

Radionica će trajati šest sedmica, od 06. jula do 15. augusta 2015. Za najbolje polaznike osigurana je praksa na N1 televiziji.

Prijave slati na e-mail adresu radionica@n1info.com (Subject: SARAJEVO), najkasnije do 06. juna 2015. godine.

(STUDOMAT.ba)