Nagradna igra: Osvojite besplatan jednomjesečni smještaj u Univerzitetskom hotelu Emiran

Univerzitetski hotel Emiran i portal STUDOMAT.ba organizuju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti besplatan jednomjesečni smještaj u prvom studentskom hotelu u Sarajevu.


emiran hotel

Besplatan jednomjesečni smještaj podrazumijeva korištenje jednokrevetne sobe u Univerzitetskom hotelu Emiran. Hotel se nalazi u sarajevskom naselju Nedžarići, izgrađen je na šest spratova, a ukupna investicija iznosila je između šest i sedam miliona KM.

Soba osim kreveta sadrži i radni stol za rad i učenje, ormar, TV i kablovsku televiziju, internet i WiFi, grijanje, ventilaciju, kartični sistem i zaštitu, te kupaonicu. U smještaj su uključeni Clean i Room service, tj. svakodnevno mijenjanje peškira, toalet papira, brisanje i dezinfekcija sobe i radnih površina. Posteljina se mijenja jednom sedmično, a po potrebi i češće. Studenti na raspolaganju na tri sprata imaju i biblioteke i čitaonice, gdje mogu u mirnom i ugodnom ambijentu spremati ispite. Više informacija o hotelu možete pronaći ovdje.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Dodatne nagrade

Pored besplatnog jednomjesečnog smještaja, Univerzitetski hotel Emiran i STUDOMAT.ba poklanjaju 10 kupona s kojima se ostvaruje dodatni popust od 5% za korištenje smještaja u hotelu u toku čitave akademske godine.

Ko ima pravo učešća u nagradnoj igri?

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju brucoši koji su za vrijeme srednjoškolskog obrazovanja ostvarili prosjek ocjena najmanje 4.5, te studenti viših godina na univerzitetima u Kantonu Sarajevo koji u akademskoj 2015/2016. godini ne obnavljaju studijsku godinu.

Kako ostvariti učešće u nagradnoj igri?

Da biste ostvarili učešće u nagradnoj igri i osvojili besplatan jednomjesečni smještaj u Univerzitetskom hotelu Emiran ili kupon sa popustom, potrebno je da u Facebook komentarima ispod upišete “Univerzitetski hotel Emiran i STUDOMAT.ba me nagrađuju“.

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je i “lajkati” Facebook stranice “University hotel Emiran” i STUDOMAT.ba portala.

Do kada traje nagradna igra?

Nagradna igra traje do 20.09.2014. godine do 23:59 sati. Imena sretnih dobitnika će biti objavljena na portalu STUDOMAT.ba. Sretni dobitnici će biti obavezni da dostaviti dokaze kako ispunjavaju pravila ove nagradne igre.

(STUDOMAT.ba)