JobFAIR ‘14 – Nova prilika da iskoristite svoju šansu!

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope EESTEC, lokalni komitet Sarajevo, ove godine organizuje, šesti po redu, Sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta - JobFAIR '14 – Iskoristi svoju šansu!


jobfair 14

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope EESTEC, lokalni komitet Sarajevo, ove godine organizuje, šesti po redu, Sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta „JobFAIR ‘14 – Iskoristi svoju šansu!“. Sajam će se održati 10. i 11. novembra ove godine u Kampusu Univerziteta u Sarajevu.

JobFAIR je izvrsna prilika kako za mlade u potrazi za poslom, tako i za kompanije učesnice. Posjetioci imaju priliku upoznati se s načinom rada kompanija, saznati koje su im vještine potrebne za zaposlenje, kao i ostvariti kontakt sa poslodavcima. Dodatna pogodnost je mogućnost ostavljanja svog CV-a u bazu podataka, što povećava šanse za poziv na intervju.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Za kompanije učesnice JobFAIR predstavlja pogodno tlo za predstavljanje svoje ponude mladom, obrazovanom kadru kao i prilika za odabir novih uposlenika.

Studenti koji stoje iza organizacije JobFAIR-a ulažu ogromne napore da bi sajam iz godine u godinu bio što uspješnije realizovan, te privukao što veći broj kompanija i mladih stručnjaka.

Ako ste u potrazi za poslom i želite aktivno sudjelovati, ostvariti kontakte i unaprijediti svoje vještine – jobFAIR je pravo mjesto za vas. Pozivamo vas da nas posjetite i stavite svoje ime na listu mladih ljudi kojima je upravo jobFAIR bio prvi korak u procesu zaposlenja!

Ovom prilikom EESTEC LC Sarajevo također poziva sve kompanije koje žele učestvovati na Sajmu, da se jave putem e-mail adrese: prijava@jobfair.ba.

Više informacija možete pronaći na oficijelnoj stranici Sajma www.jobfair.ba.

(STUDOMAT.ba)