U Tuzli počela sa radom IPI akademija

 U Tuzli počela sa radom IPI akademija

U prisustvu velikog broja zvanica i uručivanjem indeksa prvoupisanim studentima, u ponedjeljak, 20.10.2014. godine, u Tuzli je ozvaničen početak nastave na Internacionalnoj poslovno-informacionoj akademiji (IPI ), prvoj privatnoj visokoobrazovnoj ustanovi u Tuzlanskom kantonu.

U prisustvu velikog broja zvanica i uručivanjem indeksa prvoupisanim studentima, u ponedjeljak, 20.10.2014. godine, u Tuzli je ozvaničen početak nastave na Internacionalnoj poslovno-informacionoj akademiji (IPI ), prvoj privatnoj visokoobrazovnoj ustanovi u Tuzlanskom kantonu.

– Cilj je da studenti koji će pohađati tri studijska programa ovladaju praktičnim vještinama i znanjima te da se odmah mogu aktivno uključiti u rad i poslodavcima biti od koristi. Među 50 predavača i profesora imamo istaknute stručnjake iz prakse, kazao je Damir Bećirović, direktor IPI akademije, koja se nalazi u staroj zgradi ˝Vodovoda˝ na Skveru, preuređenoj za potrebe Akademije.

Kako prenosi Dnevni Avaz, studijski programi IPI akademije su slijedeći: Informacione tehnologije, Tržišne komunikacije, te Savremeno poslovanje i informatički menadžment.

(avaz.ba)

Možda te i ovo zanima?

Osvoji kafe aparat!

Želiš osvojiti vrhunski Caffe Vergnano aparat za kafu, mjesečnu zalihu kafe i spremno dočekati nove ispitne i fakultetske izazove?