Centar za edukaciju i istraživanje “Nahla”: Postani članica “Tignuma”

Nahlin klub mladih “Tignum” i ove jeseni otvara javni poziv za prijem novih članica.


Centar za edukaciju i istraživanje Nahla Postani članica Tignuma

Sve zainteresirane, motivirane i aktivne djevojke između 18 i 23 godine su dobrodošle kako bismo zajedno proaktivno djelovale u našoj zajednici.

Ukoliko želiš nadograditi postojeće i steći nove vještine, naučiti raditi u timu, imati pristup resursima Nahle, kontakt s iskusnim mentoricama i unaprijediti iskustvo u radu na različitim zadacima, onda je “Tignum” pravo mjesto za tebe.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Već dugi niz godina Nahlin klub mladih pomaže djevojkama da se usavrše i steknu nove vještine, pružajući im prostor, iskusne predavače/ice iz različitih oblasti i priliku da djeluju u svom okruženju. Klub okuplja mlade žene s ciljem aktivnog djelovanja u društvu, istraživanja problema zajednice, ličnog usavršavanja i participiranja u lokalnim i međunarodnim projektima iz oblasti ljudskih prava, ženskih prava, socijalnog poduzetništva, IT-a, ekologije i drugih oblasti.

Članice koje pokažu zapažene rezultate stiču pravo na učešće u Nahlinom program stipendiranja.

Poziv za prijem novih članica bit će otvoren do 18. oktobra 2016. godine, a prijavni formular možeš popuniti ovdje.

– Ako želiš biti sigurna da je Nahla pravo mjesto za tebe, upoznaj se s našom misijom i vrijednostima i pridruži se ovom vrijednom timu, navodi se na kraju saopštenja iz Centra za edukaciju i istraživanje “Nahla”.

Kontakt za dodatne informacije: amina@nahla.ba

(STUDOMAT.ba)