Upraviteljka ismijavala studente na društvenim mrežama zbog najave protesta jer su im narušena prava i nanesena šteta

Nakon što su studenti najavili proteste jer su im narušena prava i nanesena šteta, određena lica iz rukovodstva JU Studentski centar, putem društvenih mreža ismijavaju situaciju u kojoj se studenti nalaze.


Studentski dom bjelave 6

– Ovim putem želimo informisati javnost o stanju u studentskim domovima, nemaru osoblja i odnosu prema studentima koji su smješteni u prostorijama JU Studentskog Centra. Pored dugogodišnjih infrastrukturnih problema u vidu dotrajalih zgrada, instalacija i namještaja te prošlogodišnjeg izmještanja studenata iz njihovih domova preko noći zbog stavljanja određenih paviljona u funkciju izolatorija, sada je došlo i do obustave isporuke određenih namirnica zbog dugovanja prema dobavljačima.  Nakon što su studenti najavili proteste jer su im narušena prava i nanesena šteta, određena lica iz rukovodstva istog tog Centra, putem društvenih mreža ismijavaju situaciju u kojoj su se naše kolege našle, piše ASPF – Asocijacija studenata Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta na svojoj Facebook stranici.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Udruženje studenata Studentskog centra oglasilo se povodom ovog događaja na svojoj Facebook stranici. Njihov post prenosimo u cjelosti ispod.