Univerzitet Metropolitan nudi besplatne online IT, menadžment i dizajn kurseve

Univerzitet Metropolitan u Beogradu svim studentima i srednjoškolcima nudi besplatne kurseve za unapređenje znanja iz triju danas vrlo zastupljenih oblasti.


Online kursevi omogućavaju besplatan i otvoren pristup selekciji nastavnih materijala iz oblasti koje predaju vrhunski stručnjaci, profesori i asistenti s Univerziteta Metropolitan.

Besplatni kursevi nude znanja iz oblasti menadžmenta, dizajna i IT sektora. Svaki kurs podijeljen je na nekoliko dijelova u kojima se možete upoznati s osnovama, ali steći i napredna znanja.

Svakom od polaznika kursa, nakon pohađanja cjelokupnog programa, osiguran je certifikat kao potvrda, da je kurs uspješno završen, koja može kasnije poslužiti pri pronalasku uposlenja.

Više informacija o ovim online kursevima, te Univerzitetu, ali i obrazac za prijavu potražite ovdje.


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

Ajla Bašić

Studentica sam Pravnog fakulteta Univerziteta u Sarajevu. Svestrana osoba, a pored prava posebice se interesujem za književnost. Pišem, a moji radovi su nagrađivani, te objavljeni u nekoliko zbornika i časopisa. Zaljubljenik sam u svaki vid umjetnosti, a lično smatram da je "umjetnost - sve što nas okružuje".
X