Udruženje Meraki traži sudionike za razmjene mladih širom EU

Volite putovati? Onda je ovo idealna prilika za vas!


Untitled design127

Erasmus+ je EU-ov program kojim se podupiru obrazovanje, osposobljavanje, mladi i sport u Europi, namijenjen je apsolutno svima, kako obrazovanju mladih, tako i obrazovanju odraslih, pogotovo onih koji rade s mladima. Nije potrebno biti student kao što većina ljudi biti, niti je potrebno biti zaposlen/nezaposlen, potrebna je samo dorba volja za sudjelovanjem i interes za temu koja će se obrađivati, a teme su raznolike.

Erasmus+ je sjajna prilika za druženje skupina iz različitih zemalja. Kroz neformalne metode učenja (radionice, vježbe, rasprave, igranje uloga, simulacije, aktivnosti na otvorenom itd.) sa sudionicima iz drugih zemalja možete unapređivati znanje stranih jezika i kompetencije koje će pomoći i na tržištu rada, otkrivati nove kulture, jačati vrijednosti kao što su solidarnost, demokracija, prijateljstvo, razgovarati o društveno važnim temama i razvijati aktivno građanstvo, učiti o zdravim načinima života…

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Smještaj, hrana, i i svi materijali za učenje su pokriveni, a putni troškovi će se refundirati do iznosa navedenog u infopacku za svaki projekt. Karte se kupuju unaprijed od strane sudionika, a prilikom završetka razmjene i prikazivanja originalnih računa i karata organizator radi povrat troškova.

Nakon projekta se dobije i certifikat o sudjelovanju, tzv. Youthpass, koji je službeno priznat od EU, a koji vam zasigurno može pomoći u daljnjoj karijeri.

Želite se prijaviti na jedan od projekata?

Ispuni prijavnicu i označi projekte na kojima želiš sudjelovati!

Prijave su otvorene do popunjenja mjesta adekvatnim kandidatima, najkasnije do 15.8.2021.