Think Thank „East West Bridge BiH“

Poziv za predstavnike javnih i privatnih univerziteta, studentskih organizacija, nevladinih organizacija, ministarstava u Vladi Republike Srpske, lokalnih razvojnih agencija, strukovnih udruženja i medija:


Think Thank „East West Bridge BiH“ u saradnji sa Institutom Perpetuum mobile pozvali su predstavnike Delegacije Evropske unije u BiH da predstave i, otvoreno sa građanima, organizacijama i institucijama diskutuju o pretpristupnim programima podrške IPA 2 (Instrument pretpristupne podrške Evropske unije), iskorišćenosti fondova i mogućnosti, konkretnim programima podrške, multisektorskoj saradnji i sl.

Na poziv se odazvao šef odjeljenja Delegacije EU zadužen za ovaj program, gospodin Melvin Asin.

Događaj je planiran za utorak 29. maj 2018. 13-15 časova, a tačno mjesto održavanje će biti naknadno dostavljeno onima koji potvrde učešće.

Potvrdu učešća i imena učesnika možete poslati najkasnije do četvrtka, 24.5.2018. do 13 časova na kontakt: Bojana Trninić 051/303-310 ili e-mail bojana.trninich@gmail.com

Više informacija: Facebook

(Mreža mira)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X