Studentica strahuje da će ostati ‘babadjevojka’: ‘Gdje da nađem dečka kad sam samo kod kuće ili na faksu?’

Koliko je lako pronaći dečka ili djevojku ako cijelo vrijeme provodite na faksu ili kod kuće jer učite za ispite?


52e1d44b4a55ae14ea898579ce203e7c1d22dfe05458754c742878dc 640 1
silviarita (CC0), Pixabay

Činjenica je da su neki od nas društveniji od ostalih. Ovim ekstrovertima može se činiti da je pronaći prijatelje i partnera prelak zadatak oko kojeg ne treba previše filozofirati. No, oni kojima to baš ne polazi za rukom u velikom su problemu pa se pitaju – kako ga riješiti?

Advertisements

Studentica iz ove priče ne zna kako da nađe partnera jer svo vrijeme provodi ili na fakultetu ili kod kuće učeći. Što se izlazaka tiče, u poznanstva sklopljena u ovim uvjetima baš ne vjeruje, prenosi mojfaks.com.

U klubovima ne želim da tražim jer to ništa nije za duge staze, tako da ostat ću babadjevojka ako mi netko ne da koristan savjet, kaže u svojoj anonimnoj ispovijesti za stranicu Ispovesti.

Požalila se i na savjete koji ju šalju da ide i traži jer ne zna gdje bi točno trebala tražiti, a osim toga, ima dojam da je mladićima sve neugodnije i teže prići djevojkama.

Advertisements

U komenatrima čitatelja svakavih je savjeta: od onih da tokom faksa ni ne treba imati dečka do onih da ne bi trebala prekrižiti klubove kao mjesto upoznavanja s potencijalnim partnerom. Ostali savjetuju bavljenje hobijima ili da jednostavno pričeka i bude strpljiva jer – ljubav čeka iza ugla i dolazi kad joj se najmanje nadamo.

Što biste vi savjetovali kolegici?

(STUDOMAT.ba)