Studenti na studentskoj žurci prikupili gotovo 5.000 KM za Milenu Božić

Milena Božić iz Bijeljine doživjela je tešku povredu glave nakon što joj je mašina uhvatila kosu svezanu u rep i skinula cijeli skalp glave.


Foto: InfoBijeljina
Foto: InfoBijeljina

Na humanitarnoj studentskoj žurci za pomoć Mileni Božić iz Bijeljine, djevojci kojoj je u septembru prošle godine mašina povukla kosu i skinula cijeli skalp glave, prikupljeno je 4.890 KM, izjavio je Miloš Kolović, student Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu i inicijator navedene akcije.

– Moje kolege studenti i ja smo zahvalni svima koji su se pojavili na žurci i pružili pomoć našoj sugrađanki. Pokazali smo jedinstvo i humanost, organizovali jedno lijepo druženje, ali najvažnije je da smo uspjeli koliko-toliko finansijski da učestvujemo u onome što očekuje Milenu u daljoj borbi, a to su operacije i liječenje u inostranstvu. Novac je uplaćen danas, a ovim putem pozivam sve ljude dobre volje da nastavimo sa donacijama jer bitka još nije gotova, istakao je Kolović.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

humanitarna pomoc

Studentska humanitarna žurka održana je u klubu „Hangar“ u Bijeljini, uz pomoć Tehničkog remonta Bratunac i podršku Republičke stranke Srpske.

Tridesetjednogodišnja Milena Božić iz Bijeljine doživjela je tešku povredu glave nakon što joj je mašina uhvatila kosu svezanu u rep i skinula cijeli skalp glave. Do sada je imala nekoliko operacija, a za njeno liječenje u inostranstvu potrebno je oko 100.000 eura, piše Infobijeljina.com.