Šesti Naučno-stručni skup “Studenti u susret nauci”

U organizaciji Studentskog parlamenta Univerziteta u Banjoj Luci, u periodu od 27. do 29. novembra održaće se 6. po redu Naučno-stručni skup "Studenti u susret nauci".


stes 2013 BL

U organizaciji Studentskog parlamenta Univerziteta u Banjoj Luci, u periodu od 27. do 29. novembra održaće se  6. po redu Naučno-stručni skup “Studenti u susret nauci”.

Skup koji ima međunarodni karakter i koji tradicionalno organizuje Studentski parlament, iz godine u godinu okuplja sve veći broj učesnika. Ove godine se očekuje preko 150 učesnika, kako iz naše zemlje, tako i iz zemalja kao što su: Srbija, Slovenija, Makedonija, Crna Gora, Rusija, Ukrajina, Hrvatska, Bugarska.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Naučne oblasti koje će biti obuhvaćene navedenim skupom su: inženjerstvo i tehnologija, medicinske i zdravstvene nauke, prirodne nauke, društvene nauke, poljoprivredne nauke i humanističke nauke.

Svečana akademija povodom otvaranja Skupa počinje u 10 časova u Kulturnom centru Banski dvor. Nakon toga slijede plenarna predavanja eminentnih profesora i uvaženih naučnika, prof.dr Vaskrsije Janjića i prof. dr Ranka Škrbića, kao i izlaganje naučnih radova naših kolega, koja će se održati u prostorijama Rektorata i na Fakultetu političkih nauka. U sklopu ovogodišnje StES-a planirane su i određene radionice po naučnim oblastima za učesnike Skupa.

Cilj skupa je unaprijediti naučno-istraživački rad studenata, promovisati naučni duh akademske zajednice, razmijeniti mišljenja i ideje i stvoriti nova prijateljstva.

Sve informacije možete naći na oficijalnom sajtu: www.stes.rs.ba.

(STUDOMAT.ba)