Najava: Omladinski program BHR1 #307

I ove sedmice će vam Omladinski program BH radija1 ponuditi mnogo interesantnog materijala: priče sa mladim ljudima iz raznih krajeva BiH, reportaže i utisci sa događaja koje je pratila naša novinarska ekipa, zanimljive autorske rubrike, vrijedne i korisne informacije za sve ambiciozne omaldince/ke, te odlične muzičke emisije koje možete slušati samo u OP-u. Vaše je da budete uz naše frekvencije svakog radnog dana, i to od 19:10h do 20 sati. Dobrodošli!


opbhr1 cover

I ove sedmice će vam Omladinski program BH radija1 ponuditi mnogo interesantnog materijala: priče sa mladim ljudima iz raznih krajeva BiH, reportaže i utisci sa događaja koje je pratila naša novinarska ekipa, zanimljive autorske rubrike,  vrijedne i korisne informacije za sve ambiciozne omaldince/ke, te odlične muzičke emisije koje možete slušati samo u OP-u. Vaše je da budete uz naše frekvencije svakog radnog dana, i to od 19:10h do 20 sati. Dobrodošli!

opbhr1 coverPonedjeljkom vas vodimo u razne krajeve BiH, i različitim povodima. Čućete razgovore sa mladim liderima, tj. dijelom ekipe uspješnih omladinaca od kojih se očekuje da budu lideri budućnosti, takvi su se prošle sedmice okupili na Jahorini, na kampu u organizaciji Omladinske informativne agencije; tu su i aktuelne priče iz Banjaluke, Mostara i drugih dijelova naše zemlje, a neće izostati ni autorske rubrike naših saradnika koje redovno slušamo ponedjeljkom od 19:10h do 20:00h.

U utorak u istom terminu frekvencije BH radija1 zauzima Dragan Vuković, a.k.a. DJ Vuk, koji nas svake druge sedmice vodi na put stazama alternativne muzičke scene prostora bivše Jugoslavije. Dragan često ima i zanimljive sagovornike, nekadašnje ili sadašnje aktere scene, a pored noviteta uvijek nas iznenadi i sa nekim odličnim bendovima i pjesmama iz prošlosti. Emisija se zove Anatomija Zvuka.

Marina i Faris će vam ove srijede (27.11.) ponuditi informacije o tome gdje kako i kada možete potražiti svoju priliku za stipendiju, program(e) razmjene, različite grantove i druge prilike za napredak u akademskoj ili poslovnoj karijeri; tu su i priče sa uspješnim i ambicioznim omladincima/kama koji su slične prilike iskoristili i preporučuju ih i vama…dakle, od 19:10h do 20 sati na programu je novi Infopol.

U četvrtak, u novom Slobodnom poligonu – nove interesantne priče, razgovori sa zanimljivim sagovornicima, preporuka književnog naslova i još štošta…termin kojeg ni u kom slučaju ne biste trebali propustiti. Ako pak i propustite ovaj od 19:10h, tu je repriza, iste noći, od 00:10h do jedan sat iza ponoći.

Posljednji petak u mjesecu novembru rezervisan je za novi RAM Show. Eklektični muzički izbor DJ Djoha-e je stvar koju vam uvijek toplo preporučujemo, jer na sličan teško da ćete naići na domaćim radio frekvencijama. Uključite radio u jednom od gorwe pomenutih termina, i – uživajte!

To je sve za ovu najavu sadržaja OP-a. Mnogo, mnogo više od najavljenog možete dobiti uživo, u programu BH radija1, svakog radnog dana od 19:10h ili u našim repriznim terminima. Čekamo vas… do slušanja!

OP 305 (11.11-15.11.);satnica:

  • Pon: Čuj BiH! (19:10h-20:00h), repriza od 00:10h-01:00h
  • Uto: Anatomija Zvuka (19:10h-20:00h),  repriza  od 00:10h-01:00h
  • Sri: Infopol (19:10h – 20.00h)
  • Čet: Slobodni poligon OP-a (19:10h – 20.00h), repriza od 00:10h-01:00h
  • Pet: RAM Show (19:10h-20:00h), repriza od 00:10h – 01:00h

(STUDOMAT.ba)