Šesnaest načina korištenja spajalica u domaćinstvu koji će vam olakšati život

Kancelarijska oprema ne mora uvijek imati samo jednu svrhu. Naime, spajalice za papir mogu se koristiti za mnoge druge stvari u svakodnevnom životu. Na primjer možete napraviti držač mobitela, držač kablova ili napraviti najjednostvniji bookmark.


Stalak za mobilni telefon možete napraviti brzo i lako i to uz upotrebu samo dvije spajalice za papir, a uz pomoć jedne spajalice i gumice za kosu možete spojiti i urednim držati sve dosadne kablove, prenosi klix.ba.

Bit će vam od pomoći i u kuhinji jer jednostavno možete zatvoriti otvorene začine ili čokoladne mrvice za tortu koje dolaze u malim kesama. Da bi vam hljeb ostao svjež, stavite ga u vrećicu, a vrećicu zatvorite spajalicom.

Početak selotejpa vam više neće biti teško naći ako na sami početak trake stavite spajalicu.

Spajalice vam mogu poslužiti i da napravite najjednostavniji bookmark. Spajalice u domaćinstvu možete koristiti na mnogo načina, u videu je objašnjeno kako. Pogledajte možda vam mogu olakšati život.

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X