Publika kaže Roy Rosenfeld: Vidimo se u Bašti snova 23. oktobra

Garden of Dreams je svim ljubiteljima elektronske muzike na peronu 2 Željezničke stanice Sarajevo nedavno priredio noć za pamćenje o kojoj se još uvijek govori, no vrijeme je da zakažemo novi ples i to već 23. oktobra u Teniskom centru Una.


Bonjasky 2

Ono što ovaj Garden of Dreams event čini posebnim jeste činjenica da su izvođače birali naši pratitelji na društvenim mrežama, odnosno naša publika.

U jakoj konkurenciji prvo mjesto odnio je DJ Roy Rosenfeld.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Pored njega za DJ pultom naći će se i domaća lica, all time favorite mr. Bonjasky, kao i banjalučanin Luka Čikić.

Spremite se za još jedno intergalaktičko putovanje u prelijepom ambijentu restorana Una koji je našoj publici dobro poznat, kako po odličnom provodu, tako i po odličnim setovima i zanimljivim izvođačima.

Roy Rosenfeld

Od ranog djetinjstva svakodnevno je bio pod uticajem umjetničkog okruženja, a s vremenom je postajao sve veći umjetnik u onome što radi. Muzika, kao najveći dio umjetnosti, nije mogla biti ispuštena iz Royevih ruku i njegovog duha. Počeo je svirati i stvarati elektronsku muziku, osvajajući i razvijajući mnoge stilove. Od Techna do Tech Housea, od Minimala do Melodic Electronice, sve se svodi na kvalitet i energiju. Njegova ljubav i talent donijeli su mu priznanje šire publike. Muziku je izdao za najveće izdavačke kuće kao što su Kompakt, Systematic, Traum, Bitten, Trapez, Formatik, Kittball, Form, Great Stuff i Definitive, osvajao je vrhove top lista, nagrade, sarađivao i stekao podršku i poštovanje legenda kao što su Richie Hawtin, Dubfire, Maceo Plex, Solomun, Dixon, Marc Romboy, Kolsch, Joris Voorn, Sebastien Leger, lista se nastavlja  i do Groove Amande, Armin Van Bourena i Tiesta. Roy konstantno uspijeva da bude sve bolji i bolji, zajedno sa njegovom izdavačkom kućom Rusted na dobrom je putu za ostvarenje misije širenja jedinstvenosti po cijelom svijetu.

Roy Rosenfeld

Bonjasky & Luka Čikić

Ukoliko ste bili na Garden of Dreams eventima o domaćim licima nije potrebno govoriti ništa posebno, no ako niste, vrijeme je da to i sami iskusite.

Neobrojeno puta smo svjedočili njegovoj maestralnosti i istančanom ukusu za izbor najfinijih traka koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Bonjasky će i ovaj put svim posjetiteljima pružiti ono što im najviše treba, a to su – ljubav i ples. Od regionalnog DJ-a godine u sastavu After Affair, do nastupa na festivalima kao što su Exit, Sunland, Sea Dance, Sea Star i Waveul do setova na najneobičnijim i po prvi put otkrivenim lokacijama kao što su Hum, tvrđava u Srebreniku, podno spomenika na Tjentištu, pa sve do željezničke stanice, Bonjasky je postao lider i sinonim za kvalitet, jedno od najtraženijih imena na sceni, uporedo podižući standarde produkcije i koncepta partija.

Pored njega, još jedan od miljenika domaće publike je banjalučanin Luka Čikić. Mladalačka energija i pogon na sve 4 neizostavan su dio svakog Lukinog nastupa. Savršena uvertira, ali i nastavak koji nas očekuje nakon zvaničnog eventa…da da to nije sve!

Bonjasky 1

After Party

Ono bez čega nijedan Garden of Dreams event ne može proći, dobro skoro nijedan, jeste after party. Naša druga kuća klub Silver and Smoke i ovog puta biće naš domaćin. Line-up čine Bonjasky, Luka Čikić i novo ime DJ scene FTLA.

FTLA

Kemo a.k.a. FTLA dolazi iz Sarajeva, a publika ga je imala priliku upoznati na jednom od prvih nastupa u klubu Silver and Smoke sredinom jula. Na glasanju za headlinere ovog festivala, FTLA se izdvojio kao jedan od miljenika publike, a to mu je donijelo priliku da pokaže šta umije i zna na zvaničnom after eventu.

Svi ste pozvani da zajedno slavimo život i ljubav uz najbolju elektronsku muziku 23. oktobra na lokaciji Teniskog centra Una sa početkom u 18h.

Prvih 100 ulaznice biće u prodaji po early bird cijeni od 15 KM i možete ih kupiti ovdje, nakon čega će u prodaji biti ograničena serija ulaznica po cijeni od 20KM, dok će cijena ulaznice na dan eventa biti 25KM. Ulaznice moguće nabaviti u sistemu kupikartu.ba kao i na njihovim prodajnim mjestima, a na dan eventa na vratima.

Vidimo se na plesnom podiju!