Prijavite se za Lexus nagradu za dizajn

Lexus poziva profesionalce, studente i ljubitelje dizajna iz cijelog svijeta da se prijave, na nagradni konkurs Lexus 2021.


design 1601193792

Od 2013. godine, svjetsko takmičenje za dizajn služilo je kao platforma za nove dizajnere i kreativce. Nagrada za 2021. posvećena je podržavanju budućih kreativaca kojima će takmičenje služiti kao odskočna daska za karijeru uz mentorstvo svjetske klase, finansiranje prototipa i promovisanje na svjetskom nivou.

Nagrada Lexus za dizajn otvorena je za profesionalce, studente i ljubitelje dizajna širom svijeta. Učesnici su pojedinci koji su po zakonima svoje države punoljetni. Svake godine kreativci iz zemalja širom svijeta podnose prijedloge dizajna, od kojih mnogi koriste moć tehnologije da dizajniraju za bolje sutra. Prijave obuhvataju kategorije industrijskog dizajna, arhitekture, tehnologije/inženjeringa, enterijera i modnog dizajna.

Prijavu možete pronaći ovdje, a rok za njeno podnošenje je do 11. oktobra 2020. godine. Opširnije o takmičenju možete pročitati na linku.