Praksa za studente Ekonomskog fakulteta u Sarajevu

 Praksa za studente Ekonomskog fakulteta u Sarajevu

Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina nudi praksu redovnim studentima Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.

Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina, sa sjedištem u Sarajevu, poziva sve redovne studente Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu da se prijave za obavljanje stručne studentske prakse u Centrali Banke na adresi Zmaja od Bosne bb.

Studenti koji žele obavljati praksu, banci trebaju dostaviti CV i potvrdu obrazovne institucije o statusu redovnog studenta Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.

Prijavljeni kandidati pristupaju psihološkim testovima i testu engleskog jezika.

Studenti koji zadovolje kriterije za obavljanje studentske prakse će imati priliku individualno dogovoriti sa Bankom period i dinamiku obavljanja stručne prakse. Broj mjesta za praksu je ograničen.

Prijavu u skladu sa definisanim kriterijima kandidati šalju na e-mail adresu: hr.rbbh@raiffeisengroup.ba. Za više informacija posjetite stranicu Raiffeisen banke.

Ajla B.

Ajla B.

Studentica sam Pravnog fakulteta Univerziteta u Sarajevu. Svestrana osoba, a pored prava posebice se interesujem za književnost. Pišem, a moji radovi su nagrađivani, te objavljeni u nekoliko zbornika i časopisa. Zaljubljenik sam u svaki vid umjetnosti, a lično smatram da je "umjetnost - sve što nas okružuje".

Možda te i ovo zanima?