Prijavite se na trening za volonterske organizacije u Poljskoj

Evropski korpus solidarnosti poziva sve zainteresovane da se prijave na TOSCA trening u oblasti volonterizma koji će se održati u trajanju od 11. do 15. oktobra 2021. godine u Varšavi.


Aktivnost obuke ima za cilj da podrži i izgradi kapacitete organizacija koje aktivno učestvuju u volonterskim akcijama Evropskog korpusa solidarnosti, kako bi se osigurao kvalitet i uticaj na odgovarajuće projekte.

Advertisements

Prije treninga u Poljskoj postoji obavezna onlajn uvodna faza. Njen cilj je uvođenje osnovnih informacija radi uspostavljanja uzajamnog razumijevanja, kao i pružanje mjesta na kojem će učesnici početi stvarati zajednicu učenika i izvoditi prve domaće zadatke i procjene sopstvene organizacije, lokalne zajednice i vlastitih potreba.

Advertisements

Ovaj trening je namijenjen za 25 učesnika, a predviđen je za omladinske radnike i volonterske mentore. Jezik treninga je engleski. Organizatori snose sve troškove, kao što su hrana i smeštaj.

Mogu se prijaviti oni koji su uključeni u program volontiranja u programu Evropskog korpusa solidarnosti ili su povezani sa organizacijama/institucijama koje imaju oznaku kvaliteta za volontiranje (ili akreditaciju za volontiranje u programu Erasmus+).

Kako biste se prijavili potebno je da popunite aplikacionu formu.

Rok za prijavu je 6.9.2021. godine.

Detaljnije na kstrzalba@frse.org.pl.

Advertisements


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!