Prijavite se na takmičenje u fotografiji

 Prijavite se na takmičenje u fotografiji

Nakon velikog uspjeha prethodnog izdanja u kojem je zaprimljeno 550 fotografija iz 35 različitih zemalja, stiglo je i 6. izdanje takmičenja za fotografiju artPhoto.

Natjecanje se sastoji od 4 različite kategorije: život i snaga – odražavaju utjecaj električne energije na svakodnevni život ljudi i društva, njezin utjecaj na svakodnevne pojave svakog od nas u bilo kojem pogledu, infrastruktura i električna oprema, Arteche proizvodi, te električni okvir.

Takmičenje je dostupno i otvoreno svima, više o pravilima i uvjetima možete pročitati ovdje.

Četiri fotografije koje, prema ocjeni žirija, najbolje odražavaju upotrebu i utjecaj električne energije u svakoj kategoriji, bit će nagrađene Samsung Galaxy Watch Active2.

Fotografije trebaju biti poslane na artphoto@arteche.es, identificirane s podacima njihovih autora (ime, prezime i podaci za kontakt) i podacima o djelu (naslov i kategorija na kojoj je predstavljeno). Za više detalja posjetite službenu web stranicu.

Ajla B.

Ajla B.

Studentica sam Pravnog fakulteta Univerziteta u Sarajevu. Svestrana osoba, a pored prava posebice se interesujem za književnost. Pišem, a moji radovi su nagrađivani, te objavljeni u nekoliko zbornika i časopisa. Zaljubljenik sam u svaki vid umjetnosti, a lično smatram da je "umjetnost - sve što nas okružuje".

Možda te i ovo zanima?