Prijavite se na studentsko takmičenje ‘Ožujsko Business Case Challenge 2021’ i osvojite nagradu od 1200 KM

Žuja te zove na takmičenje, a obećava i vrijedne nagrade.


Okupi ekipu, osmislite projekt koristeći svoje znanje, kreativnost i uz timski rad osigurajte vrijedne nagrade i neprocjenjivo iskustvo i dobro se zabavi!

Advertisements

Na koje teme možeš da se prijaviš?

Osmisli projekat kojim Žuja može da osvoji srca potrošača u tvom gradu. Pokaži svoju inovativnost i kreativnost i osmisli aktivnosti kojima ćeš na najbolji način predstaviti Ožujsko pivo u tvojoj lokalnoj zajednici.

Advertisements
  • Društveno-odgovorna Žuja (Osmisli društveno-odgovorne projekte koji bi se mogli realizovati i kako bi dodatno izgradio imidž Ožujskog piva. Osmisli kako Žuja treba da djeluje na društveno-odgovoran način i koje su to aktivnosti putem kojih Žuja može biti pozitivan primjer).
  • Slobodna tema (Ukoliko imaš potpuno novu ideju, ova tema je pravi izbor za tebe. Pokaži svoj kreativan i inovativan duh i kreiraj aktivnosti kojima ćeš na najbolji način promovisati Žuju).

Nagrade koje možeš da osvojiš?

  1. Prvo mjesto – 1.200 KM
  2. Drugo mjesto – 500 KM
  3. Treće mjesto – 300 KM

Prijave: ozujsko.bcc@cerk.info ili pp.efmo@gmail.com.

Prijavu možete preuzeti na ovdje.

Dodatne informacije na stranici kao i Facebooku kao i ovdje.

Format rješenja: Prezentacija (u formatu po izboru) i projekat u WORD dokumentu.

Rok za slanje prijava je 1.12.2021. godine. Rok za dostavu rješenja je 15.12.2021. godine. Takmičenje je otvoreno za sve studente svih fakulteta iz Bosne i Hercegovine!

Prijaviti se možete u timu od maksimalno 3 člana. Obavezno uz prijavu naglasiti ime, prezime, fakultet, broj indeksa i naziv tima.

Svi timovi koji se prijave do 30. 10. će imati mogućnost prisustvovati online događaju „MOLSON COORS BUSINESS ACADEMY“ na kojem će domaći i inostrani predavači govoriti o interesantnim temama iz oblasti marketinga, koja će biti korisna za izradu samih radova/rješenja.

Ukoliko epidemiološki uslovi ne dozvole održavanje finala uživo, bit će održano putem online platforme Zoom.

Advertisements


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!