Prijavite se na studentsko takmičenje i osvoji 1200 KM

Učešće mogu uzeti studenti svih fakulteta i univerziteta u timovima od maksimalno tri člana.


JELEN BUSINESS CASE CHALLENGE 2021. 800x445 1

Okupi ekipu, osmislite projekat koristeći svoje znanje, kreativnost i uz timski rad osigurajte vrijedne nagrade i neprocjenjivo iskustvo i dobro se zabavi!

Na koje teme se možeš prijaviti?

Osmisli projekat kojim Jelen pivo može da osvoji srca potrošača u tvom gradu. Pokaži svoju inovativnost i kreativnost i osmisli aktivnosti kojima ćeš na najbolji način predstaviti Jelen pivo u tvojoj lokalnoj zajednici.

  • Društveno-odgovorni Jelen – Osmisli društveno-odgovorne projekte koji bi se mogli realizovati i kako bi dodatno izgradio imidž Jelen piva. Osmisli kako Jelen treba da djeluje na društveno-odgovoran način i koje su to aktivnosti putem kojih Jelen može biti pozitivan primjer.
  • Slobodna tema – Ukoliko imaš potpuno novu ideju, ova tema je pravi izbor za tebe. Pokaži svoj kreativan i inovativan duh i kreiraj aktivnosti kojima ćeš na najbolji način promovisati Jelen pivo.

Nagrade koje možeš da osvojiš?

  1. Prvo mjesto – 1.200 KM
  2. Drugo mjesto – 500 KM
  3. Treće mjesto – 300 KM

Ko može da učestvuje?

Učešće mogu uzeti studenti svih fakulteta i univerziteta u timovima od maksimalno tri člana! Prijave slati na jelen.bcc@cerk.info.

Prijavu možete preuzeti ovdje.

Rok za slanje prijava je 1.12.2021. godine. Više informacija o temama studije slučaja, pravilima takmičenja, i nagradama pronađite na linku i na Facebooku.

Svi timovi koji se prijave do 30. oktobra će imati mogućnost prisustvovati online događaju „MOLSON COORS BUSINESS ACADEMY“ na kojem će domaći i inostrani predavači govoriti o interesantnim temama iz oblasti marketinga, koja će biti korisna za izradu samih radova/rješenja.

Rok za dostavu finalnih radova je 15.12.2021. godine.

Format rješenja: Prezentacija (u formatu po izboru) i projekat u WORD dokumentu.

Ukoliko epidemiološki uslovi ne dozvole održavanje finala uživo, biće održano putem online platforme Zoom.