Ovo su idealne pasmine za studente

Pas je najbolji prijatelj svake osobe i svi volimo društvo naših malih dlakavih prijatelja. Ipak, ne može svatko imati psa i posvetiti mu dovoljno brige i vremena. Kao student, možda biste htjeli razmisliti prije nego što udomite ili nabavite psa. Morate biti sigurni da ćete mu moći pružiti okruženje ljubavi i brige koje zaslužuje.


Da biste bili sigurni da činite pravu stvar uzimajući psa, trebali biste razmisliti o različitim pasminama. Nekim pasminama bit će lakše uklopiti se u vaš studentski način života i biti će sretni dok s vama dijele ovaj dio vašeg života. Ako niste sigurni koje su pasmine najbolje za studente, samo nastavite čitati.

Advertisements

Donosimo vam pasmine koje se najbolje slažu sa studentskim načinom života.

Jazavčar

Ako tražite malog, umiljatog psa punog ljubavi, jazavčari su savršena pasmina. Maleni, ali s velikom osobnosti, jazavčari su jedna od najboljih pasmina koju možete imati kao student. Ne zahtijevaju pretjeranu brigu i previše aktivnosti te će im sasvim odgovarati život u domu ili stanu.

Mops

Još jedna mala i umiljata pasmina koja će vam dane ispuniti ljubavlju i predanošću je mops. Mopsi su psi super smiješnog izgleda, ljubaznih očiju i bucmastih tijela. Ono što mopsa čini savršenim psom za studenta je to što obožavaju spavati, ne laju često, ne trebaju im duge šetnje te se obožavaju maziti.

Engleski buldog

Engleski buldog ljubazna je, brižna i nježna pasmina koja je savršena za studente koji su u potrazi za najboljim prijateljem. Ova mala, ali jaka pasmina je sve što tražite od psa i još mnogo toga. Njihove glavne karakteristike su ono što ih čini tako simpatičnima i bliskim našim srcima, a to su mala potreba za vježbom, stalna potreba za ljubavi i nježnosti i dobar čuvarski instinkt.

Westie (zapadnoškotski bijeli terijer)

Westiji su male loptice energije koje će se lako prilagoditi vašem studentskom načinu života i učiniti ga puno zabavnim. Bijeli su, pahuljasti i kompaktni, ali njihova osobnost je ono što ih čini tako izvrsnim kućnim ljubimcem. Ovi psi su poznati po svojoj inteligenciji i sjajnim socijalnim vještinama.

Francuski buldog

Još jedna pasmina koja bi mogla biti savršen izbor za studenta je ljupki i bucmasti francuski buldog. Ovi psi srednje veličine zabavni su za druženje i izvrsni su prijatelji. Ono što francuske buldoge čini tako sjajnima jest njihova mirno prisustvo i zabavna osobnost. Ono što njihovi vlasnici najviše vole kod njih je njihovo slaganje s drugim psima, stalna potreba za prisnosti, ljubav prema spavanju i to što će ovi psi pojesti sve što im padne u zdjelicu.