Nije glumica, ali jeste buduća programerka: Upoznajte HUB inženjerku Izel

Upoznajte HUB inženjerku, Megan Fox, kako je zovu u HUB-u. Nije glumica, ali jeste buduća programerka. Izel je studentica Fakulteta informacijskih tehnologija Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru.


izel repuh cover

O čemu nam govori Izel, pročitajte u nastavku:

– Od srednje škole sam pokazivala simpatije za informacijske tehnologije, završila sam IT smjer u Petoj gimnaziji u Sarajevu. Fakultet informacijskih tehnologija sam upisala jer želim da nastavim širiti svoje znanje u ovoj sferi posla.
Mnogo mojih kolega sa fakulteta su učlanjeni u HUB, te sam se odlučila da i ja u prostorijama HUB-a provodim svoje vrijeme jer sam bolja u timskom nego individualnom učenju. I eto, već drugi mjesec sam ponosna članica HUB porodice.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

izel repuh

Izel želimo puno sreće i uspjeha u daljem studiranju, ali i to da duugo dugo bude dio HUB porodice i da nas obraduje pozitivnim vijestima o položenim ispitima.

Šta je Homework Hub?

Homework Hub je multifunkcionalni prostor za učenje, rad i druženje. Zasnovan je na principu coworking prostora s prilagodbom za studente i mlade. Homework Hub je, kako kažu osnivači, nastao iz potreba sa kojima su se i sami susretali kao studenti, a to je motivirajući prostor gdje mladi mogu ispunjavati svoje školske/univerzitetske obaveze, učiti sami ili u grupi i pripremati se za ispite, testove i kolokvijume.

U sklopu Homework Huba nalazi se i STUDOMAT kutak.

Osim motivirajućih izreka koje studentima pomažu da ostanu fokusirani tokom učenja, STUDOMAT Smart Table studentima omogućava da jednostavnim skeniranjem QR codea posjete STUDOMAT i pročitaju korisne informacije i naoštre moždane vijuge rješavajući testove i mozgalice.

U sklopu STUDOMAT kutka nalazi se i STUDOMAT TV putem kojeg emitujemo korisne informacije sa našeg portala. Dok uče i spremaju ispite studenti mogu pratiti aktuelne konkurse za stipendije, prakse is tudentske poslove.

Homework možete posjetiti na adresi Kolodvorska 12 u Sarajevu, pratiti ih na Facebooku i Instagramu.