Posljednji poziv: Konkurs za prijem članova/ica u tim za odnose s javnošću projekta “Let's Do It Tuzla”

Udruženje građana "Multi" Tuzla poziva sve zainteresovane volontere/ke da budu dio tima za odnose s javnošću projekta "Let's Do It Tuzla", najvećeg i najmasovnijeg ekološkog volonterskog projekta koji se realizuje na području Grada Tuzla.


Woman's hands holding tree. Ecological concept.
Ilustracija: Envato

Broj pozicija: 2 (dvije):

Advertisements

• koordinator/ica tima za odnose s javnošću i
• saradnik/ica u timu za odnose s javnošću.

Budući/e volonteri/ke u timu za odnose s javnošću bit će angažovani 12 (dvanaest) mjeseci, odnosno u periodu od januara do decembra 2022. godine, a njihov rad podrazumijevat će:

• Redovnu komunikaciju sa medijima na području Grada Tuzla, ali i cijele Bosne i Hercegovine;
• Ugovaranje i prisustvo gostovanjima na TV i radio stanicama, odnosno davanje izjava za medije;
• Pisanje i dostavljanje saopštenja za javnost;
• Vođenje redovne evidencije o medijskim pojavljivanjima;
• Po potrebi učešće na pojedinim radnim sastancima i svim drugim aktivnostima u okviru “Let's Do It Tuzla” projekta.

Prijaviti se mogu svi koji imaju boravište na području Grada Tuzla ili u neposrednoj blizini, s obzirom na potrebu čestog angažmana u dnevnim aktivnostima i izvršavanja obaveza u okviru tima za odnose s javnošću, zatim prisustva gostovanjima, davanja izjava za medije i tome slično. Od budućih članova/ica tima za odnose s javnošću očekuje se da uvažavaju vrijednosti na kojima se temelji rad i djelovanje projekta “Let's Do It Tuzla”, a koje se prevashodno odnose na politiku zaštite životne sredine i okoliša.

Advertisements

Angažman je u potpunosti na volonterskoj osnovi.

UG “Multi” Tuzla podatke navedene u ovom obrascu koristiti će isključivo u svrhu odabira novih članova/ica tima za odnose s javnošću projekta “Let's Do It Tuzla” i u druge svrhe se neće koristiti. Nepotpune te prijave sa uvredljivim i pogrdnim sadržajem neće se uzeti u razmatranje.

Više informacija možete dobiti putem e-maila: tuzla@letsdoit.ba ili Facebook stranice www.facebook.com/letsdoit.tuzla svaki radni dan od 09h do 16h.

Poziv ostaje otvoren od 08.12.2021. godine do 26.12.2021. godine u 23:59h. O rezultatima konkursa bit će obaviješteni samo kandidati/kandidatkinje čije su aplikacije prihvaćene, te će isti biti pozvani na razgovor. Kandidati/kinje se obavještavaju putem e-maila navedenog u konkursu.